Zorginstellingen

Dierenverblijven bij zorginstellingen zijn populair. De bewoners komen meer samen en kunnen genieten van de vogels, konijnen of zelfs kippen. Lees hier meer over het effect van dieren op bewoners van zorginstellingen!

Verkooppunten

Onze verkooppunten bevinden zich in Nederland & België. U kunt bij onze partners terecht om onze producten te bezichtigen en informatie over de verblijven te krijgen. Ook kunt u bij onze verkooppunten uw producten bestellen.

Partner worden?

De eerste stap naar samenwerken! Wanneer u ons contact formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Konijnenhok Remco

Productomschrijving

Het zwarte konijnenhok Remco wordt handgemaakt met gebruik van duurzame materialen. Dit verblijf heeft een afmeting van (l) 300 x (b) 90 x (h) 160 centimeter en beschikt over een nachthok én een fijne konijnenren voor extra speelruimte.

Dit buitenhok voor konijnen is opgebouwd uit een houten frame van geïmpregneerde balken. Deze balken vormen samen het stevige skelet van het konijnenhok. Aan de buitenzijde is het konijnenhok verstevigd én verfraaid met een Douglas afwerking. Deze Douglas elementen geven een prachtige kleurencombinatie met de zwarte potdeksel delen waarmee dit verblijf is afgewerkt. Dit bijzondere ontwerp combineert comfort én ruimte voor uw konijnen op een perfecte manier.

Het konijnenhok heeft een ruim nachthok op hoogte, dit zorgt ervoor dat er minder last is van optrekkend vocht en kou tijdens de nacht in het binnenhok voor uw konijnen. In het nachthok bevindt zich een extra ruimte met opklapbaar dakje welke gebruikt kan worden voor het konijnentoilet of als warm slaaphoekje. Het nachthok beschikt over een toegangsdeurtje met plexiglas waardoor er meer daglicht in het verblijf komt. Via het trapje kunnen uw konijnen eenvoudig de konijnenren in lopen, deze ren biedt ruimte om te kunnen spelen en rennen én te genieten van de buitenlucht. De konijnenren met dak is voorzien van zwart dakleer, en biedt hierdoor een goede afwatering en óók speelmogelijkheden voor uw konijnen op regenachtige dagen. Konijnenhok Remco is verkrijgbaar met het nachthok links of rechts.

Bezorging

Omdat wij het verblijf volledig gemonteerd bij u thuis afleveren maken wij gebruik van onze eigen bakwagens en chauffeurs. Uw verblijf zal binnen 6 werkdagen na de besteldatum worden geleverd. Op het moment van aflevering is onze chauffeur altijd alleen, daarom is het van noodzaak dat er iemand aanwezig is om onze chauffeur te helpen bij het lossen van het verblijf. Het gemonteerde verblijf is namelijk zwaar van gewicht en kan niet door alleen onze chauffeur verplaatst worden.

In principe leveren we de verblijven tot op de inrit. Mocht het verblijf doormiddel van karretjes over een verharde ondergrond en zonder obstakels naar de juiste locatie gereden kunnen worden kan onze chauffeur u hierbij helpen. Onder obstakels bedoelen wij opstapjes, stoepranden, hellingen en de breedte van bijvoorbeeld uw tuinpoort. In verband met schade risico’s kunnen wij niet de mogelijkheid bieden om het verblijf door de woning te verplaatsen.

Productspecificaties

 

Buitenmaat incl. dak (B x D x H) 300 x 90 x 160 cm
Grondmaten (B x D) 255 x 83 cm
Dakbedekking Dakleer
Materiaal Zwart Zweeds rabat + Douglas frame
Afmeting gaas 19 x 19 x 1,45 mm
Garantie 2 jaar
   
   

€1299,00 incl. bezorgen (België / Nederland)