Zorginstellingen

Dierenverblijven bij zorginstellingen zijn populair. De bewoners komen meer samen en kunnen genieten van de vogels, konijnen of zelfs kippen. Lees hier meer over het effect van dieren op bewoners van zorginstellingen!

Verkooppunten

Onze verkooppunten bevinden zich in Nederland & België. U kunt bij onze partners terecht om onze producten te bezichtigen en informatie over de verblijven te krijgen. Ook kunt u bij onze verkooppunten uw producten bestellen.

Partner worden?

De eerste stap naar samenwerken! Wanneer u ons contact formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Konijnenhok Hooiberg Lotte

Productomschrijving

De hooiberg Lotte is een prachtig konijnenhok met een stijlvolle uitstraling. Dit luxe konijnenhok is gemaakt van duurzame materialen en heeft een afmeting van (l) 392 x (b) 150 x (h) 225 centimeter. Door de grote konijnenren en het luxe ruimtelijke nachthok biedt dit konijnenhok een heerlijk onderkomen voor uw konijnen.

De konijnenhooiberg is gemaakt met duurzame en onderhoudsvrije materialen. Het volledige verblijf is gemaakt van onderhoudsvrij geïmpregneerde houten balken en is afgewerkt met rabat. Dit geeft het konijnenhok een landelijke uitstraling in combinatie met de klassieke vorm van de hooiberg. Het konijnenhok heeft een ruim nachthok welke voorzien is van een spits dak en een grote toegangsdeur. Dit maakt het eenvoudig het verblijf te betreden en het hok schoon te maken. 

Via de vrije doorgang kunnen de konijnen vanuit het nachthok zo de konijnenren in lopen. Deze overdekte konijnenren is aan drie zijdes gesloten, dit zorgt ervoor dat uw konijnen ook op regenachtige dagen droog en beschermd buiten kunnen verblijven. De konijnenren beschikt over een deurpaneel aan de voorzijde, is afgewerkt met sterk zilverkleurig gaas en heeft een met zwart dakleer bedekt dak. Dit prachtige luxe verblijf is een aanwinst voor uw konijnen én een échte blikvanger in de achtertuin.

Bezorging

Dit verblijf wordt geleverd in panelen en een gemonteerd dak. Daarom maken wij gebruik van onze eigen bakwagens en chauffeurs. Uw verblijf zal binnen 6 werkdagen na de besteldatum worden geleverd. Op het moment van aflevering is onze chauffeur altijd alleen, daarom is het van noodzaak dat er iemand aanwezig is om onze chauffeur te helpen bij het lossen van het verblijf. Het gemonteerde dak en de panelen zijn namelijk zwaar van gewicht en kunnen niet door alleen onze chauffeur verplaatst worden.

In principe leveren we de verblijven tot op de inrit. Mochten het gemonteerde dak en de panelen doormiddel van karretjes over een verharde ondergrond en zonder obstakels naar de juiste locatie gereden kunnen worden kan onze chauffeur u hierbij helpen. Onder obstakels bedoelen wij opstapjes, stoepranden, hellingen en de breedte van bijvoorbeeld uw tuinpoort. In verband met schade risico’s kunnen wij niet de mogelijkheid bieden om het verblijf door de woning te verplaatsen.

Productspecificaties

 

Buitenmaat incl. dak (B x D x H) 392 x 150 x 235 cm
Grondmaten (B x D) 380 x 125 cm
Dakbedekking Dakleer
Materiaal Geïmpregneerd hout (onderhoudsvrij)
Gaas Marterproof gaas
Garantie 2 jaar
   
   

€1899,00 incl. bezorgen (België / Nederland)