Zorginstellingen

Dierenverblijven bij zorginstellingen zijn populair. De bewoners komen meer samen en kunnen genieten van de vogels, konijnen of zelfs kippen. Lees hier meer over het effect van dieren op bewoners van zorginstellingen!

Verkooppunten

Onze verkooppunten bevinden zich in Nederland & België. U kunt bij onze partners terecht om onze producten te bezichtigen en informatie over de verblijven te krijgen. Ook kunt u bij onze verkooppunten uw producten bestellen.

Partner worden?

De eerste stap naar samenwerken! Wanneer u ons contact formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Kippenhok Hooiberg Gijs

Productomschrijving

Het kippenhok Gijs is een hooiberg met een prachtige scharrelruimte. Dit luxe kippenhok met grote kippenren heeft een totale afmeting van (l) 392 x (b) 150 x (h) 380 centimeter. Het verblijf voor kippen is volledig handgemaakt uit onderhoudsvrije materialen. Hierdoor biedt het kippenhok een levensduur van 10 tot 15 jaar, zonder jaarlijkse lak of beitsbehandeling. De Hooiberg Gijs bestaat uit twee gedeeltes; één gedeelte hiervan is het nachthok. Dit hoge kippen nachthok heeft een grondoppervlakte van 125 x 125 centimeter en is voorzien van een praktisch legnest en een zitstok voor kippen. Het kippen nachthok is ontworpen met de klassieke details van een hooiberg wat een stijlvolle uitstraling geeft aan het kippenverblijf. Het stevige frame van het kippenhok is gemaakt van geïmpregneerde houten balken welke een robuuste basis geeft aan het geheel. De buitenzijde is verstevigd met Douglas balken welke tevens de dakconstructie ondersteunen. Doordat het verblijf is afgewerkt met zwarte potdeksel delen ontstaat een stijlvol totaalplaatje welke zeker niet zou misstaan in de achtertuin. Via de grote toegangsdeur kunt u het kippenhok eenvoudig zelf betreden. Voor de kippen is er een open doorloop van het nachthok naar de kippenren. De ren biedt een ruimte oppervlakte scharrelruimte voor meerdere kippen. De kippenren is aan twee zijdes gesloten, dit zorgt ervoor dat er minder regen en wind in het verblijf kan komen en de kippen ook op regenachtige dagen droog zitten. Het dak van de kippenren is voorzien van dakleer wat zorgt voor een goede afwatering op het kippenhok. Aan de voorzijde is de ren afgewerkt met sterk gaas voorzien van een deurpaneel, dit geeft optimale toegang tot het gehele verblijf. Dit luxe kippenhok is een aanwinst voor de tuin én een comfortabel, veilig en ruimtelijk verblijf voor uw kippen.

Bezorging

Dit verblijf wordt geleverd in panelen en een gemonteerd dak. Daarom maken wij gebruik van onze eigen bakwagens en chauffeurs. Uw verblijf zal binnen 6 werkdagen na de besteldatum worden geleverd. Op het moment van aflevering is onze chauffeur altijd alleen, daarom is het van noodzaak dat er iemand aanwezig is om onze chauffeur te helpen bij het lossen van het verblijf. Het gemonteerde dak en de panelen zijn namelijk zwaar van gewicht en kunnen niet door alleen onze chauffeur verplaatst worden.

In principe leveren we de verblijven tot op de inrit. Mochten het gemonteerde dak en de panelen doormiddel van karretjes over een verharde ondergrond en zonder obstakels naar de juiste locatie gereden kunnen worden kan onze chauffeur u hierbij helpen. Onder obstakels bedoelen wij opstapjes, stoepranden, hellingen en de breedte van bijvoorbeeld uw tuinpoort. In verband met schade risico’s kunnen wij niet de mogelijkheid bieden om het verblijf door de woning te verplaatsen.

Productspecificaties

 

Buitenmaat incl. dak (B x D x H) 392 x 150 x 235 cm
Grondmaten (B x D) 380 x 125 cm
Dakbedekking Dakleer
Materiaal Zwart Zweeds rabat + Douglas frame
Gaas Marterproof
Garantie 2 jaar
   

 

€2359,00 incl. bezorgen (België / Nederland)