Zorginstellingen

Dierenverblijven bij zorginstellingen zijn populair. De bewoners komen meer samen en kunnen genieten van de vogels, konijnen of zelfs kippen. Lees hier meer over het effect van dieren op bewoners van zorginstellingen!

Verkooppunten

Onze verkooppunten bevinden zich in Nederland & België. U kunt bij onze partners terecht om onze producten te bezichtigen en informatie over de verblijven te krijgen. Ook kunt u bij onze verkooppunten uw producten bestellen.

Partner worden?

De eerste stap naar samenwerken! Wanneer u ons contact formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Konijnenhok Hooiberg Tom XL

Productomschrijving

Hooiberg Tom XL is een verblijf waar u 10 tot 15 jaar plezier van heeft. Deze prachtige hooiberg wordt geproduceerd door gespecialiseerde vakmannen die zorgen voor een perfect resultaat. Het verblijf wordt gemaakt van zwart Zweeds rabat met een Douglas houten frame. Het hok is onderhoudsvrij en zeer geschikt voor buiten. Ook is er een nachthok aanwezig. Doormiddel van een deur is het nachthok goed te bereiken. In het nachthok staat een legbak en een zitstok voor de kippen. Dit prachtige verblijf zal een aanwinst zijn voor uw tuin!

Bezorging

Bij dit verblijf wordt het nachthok gemonteerd geleverd en de ren/vlucht in panelen. Daarom maken wij gebruik van onze eigen bakwagens en chauffeurs. Uw verblijf zal binnen 6 werkdagen na de besteldatum worden geleverd. Op het moment van aflevering is onze chauffeur altijd alleen, daarom is het van noodzaak dat er iemand aanwezig is om onze chauffeur te helpen bij het lossen van het verblijf. Het nachthok en de panelen zijn namelijk zwaar van gewicht en kunnen niet door alleen onze chauffeur verplaatst worden.

In principe leveren we de verblijven tot op de inrit. Mochten het nachthok en de panelen doormiddel van karretjes over een verharde ondergrond en zonder obstakels naar de juiste locatie gereden kunnen worden kan onze chauffeur u hierbij helpen. Onder obstakels bedoelen wij opstapjes, stoepranden, hellingen en de breedte van bijvoorbeeld uw tuinpoort. In verband met schade risico’s kunnen wij niet de mogelijkheid bieden om het verblijf door de woning te verplaatsen.

Productspecificaties

 

Buitenmaat incl. dak (B x D x H) 411 x 125 x 225 cm
Grondmaten (B x D) 397 x 97 cm
Dakbedekking Dakleer
Materiaal Zwart Zweeds rabat + Douglas frame
Gaas Gegalvaniseerd 19 x 19 x 1,45 mm
Garantie 2 jaar
   

 

€1729,00 incl. bezorgen (België / Nederland)