Zorginstellingen

Dierenverblijven bij zorginstellingen zijn populair. De bewoners komen meer samen en kunnen genieten van de vogels, konijnen of zelfs kippen. Lees hier meer over het effect van dieren op bewoners van zorginstellingen!

Verkooppunten

Onze verkooppunten bevinden zich in Nederland & België. U kunt bij onze partners terecht om onze producten te bezichtigen en informatie over de verblijven te krijgen. Ook kunt u bij onze verkooppunten uw producten bestellen.

Partner worden?

De eerste stap naar samenwerken! Wanneer u ons contact formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Konijnenren Britt

Productomschrijving

De konijnenren Britt is een heerlijke speelruimte voor uw konijnen. De ren voor konijnen heeft een afmeting van (l) 260 x (b) 130 (h) 132 centimeter en is gemaakt van onderhoudsvrije materialen voor langdurig buitengebruik. De houten konijnenren biedt een konijnenleven lang plezier met een levensduur van 10 tot 15 jaar.

De luxe buitenren voor konijnen is gemaakt van behandeld hout. De geïmpregneerde balken en behandelde rabatdelen zijn hierdoor onderhoudsvrij en kunnen langdurig buiten gebruikt worden zonder schilder of beits beurt. De overdekte konijnenren heeft een schuin aflopend, met dakleer bekleed dak. Dit zorgt voor een perfecte afwatering op het verblijf. Omdat de konijnenren hiernaast aan drie zijdes gesloten is kan hij het gehele jaar door gebruikt worden door de konijnen, ook op regenachtige dagen. Aan de voorzijde beschikt de konijnenren over gaas voor veel lichtinval en een deurtje, zo heeft u altijd goede toegang en kunt u makkelijk contact maken met uw konijnen. 

Bezorging

Dit verblijf wordt geleverd in panelen. Daarom maken wij gebruik van onze eigen bakwagens en chauffeurs. Uw verblijf zal binnen 6 werkdagen na de besteldatum worden geleverd. Op het moment van aflevering is onze chauffeur altijd alleen, daarom is het van noodzaak dat er iemand aanwezig is om onze chauffeur te helpen bij het lossen van het verblijf. De panelen zijn namelijk zwaar van gewicht en kunnen niet door alleen onze chauffeur verplaatst worden.

In principe leveren we de verblijven tot op de inrit. Mochten de panelen doormiddel van karretjes over een verharde ondergrond en zonder obstakels naar de juiste locatie gereden kunnen worden kan onze chauffeur u hierbij helpen. Onder obstakels bedoelen wij opstapjes, stoepranden, hellingen en de breedte van bijvoorbeeld uw tuinpoort. In verband met schade risico’s kunnen wij niet de mogelijkheid bieden om het verblijf door de woning te verplaatsen.

Productspecificaties

 

Buitenmaat incl. dak (B x D x H) 260 x 130 x 132 cm
Grondmaten (B x D) 257 x 125 cm
Dakbedekking Dakleer
Materiaal Geïmpregneerd hout (onderhoudsvrij)
Gaas Marterproof gaas
Garantie 2 jaar
   
   

€944,00 incl. bezorgen (België / Nederland)