Zorginstellingen

Dierenverblijven bij zorginstellingen zijn populair. De bewoners komen meer samen en kunnen genieten van de vogels, konijnen of zelfs kippen. Lees hier meer over het effect van dieren op bewoners van zorginstellingen!

Verkooppunten

Onze verkooppunten bevinden zich in Nederland & België. U kunt bij onze partners terecht om onze producten te bezichtigen en informatie over de verblijven te krijgen. Ook kunt u bij onze verkooppunten uw producten bestellen.

Partner worden?

De eerste stap naar samenwerken! Wanneer u ons contact formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Kippenhok Milan XL

Productomschrijving

Het kippenhok is handgemaakt met gebruik van onderhoudsvrije en duurzame materialen. Dit kippenhok heeft een totale (buiten) afmeting van (l) 342 x (b) 130 x (h) 132 centimeter en biedt hiermee ruimte aan het huisvesten van meerdere kippen. Dit luxe kippenhok is gemaakt op basis van een frame van geïmpregneerde balken, aan de buitenzijde is het verblijf afgewerkt met Douglas balken en zwart potdeksel. Deze behandelde materialen zijn ideaal voor buiten gebruik en vragen hierbij geen jaarlijkse schilder of beitsbeurt. Het kippenhok is afgewerkt met zwart gaas was het verblijf een stijlvol totaalplaatje geeft. Kippenhok Milan XL is een van de grotere kippenhokken uit de collectie. Het verblijf bestaat uit een kippenren gedeelte én een ruim opgezet nachthok voorzien van een legnest en een zitstok voor de nacht. Het nachthok van het kippenhok beschikt over een toegangsdeur zodat u zelf goed bij de kippen kunt komen én een vrije doorloop voor de kippen vanuit het nachthok naar de kippenren. De kippenren heeft een ruime oppervlakte om te kunnen scharrelen en is tevens voorzien van een deur voor goede toegang. Doordat de kippenren aan drie zijdes is gesloten én voorzien is van een met dakleer bekleed dak ontstaat een goede afwatering op het verblijf. Dit maakt het mogelijk voor uw kippen ook op regenachtige dagen te genieten van de buitenlucht.

Bezorging

Dit verblijf wordt geleverd in panelen. Daarom maken wij gebruik van onze eigen bakwagens en chauffeurs. Uw verblijf zal binnen 6 werkdagen na de besteldatum worden geleverd. Op het moment van aflevering is onze chauffeur altijd alleen, daarom is het van noodzaak dat er iemand aanwezig is om onze chauffeur te helpen bij het lossen van het verblijf. De panelen zijn namelijk zwaar van gewicht en kunnen niet door alleen onze chauffeur verplaatst worden.

In principe leveren we de verblijven tot op de inrit. Mochten de panelen doormiddel van karretjes over een verharde ondergrond en zonder obstakels naar de juiste locatie gereden kunnen worden kan onze chauffeur u hierbij helpen. Onder obstakels bedoelen wij opstapjes, stoepranden, hellingen en de breedte van bijvoorbeeld uw tuinpoort. In verband met schade risico’s kunnen wij niet de mogelijkheid bieden om het verblijf door de woning te verplaatsen.

Productspecificaties

 

Buitenmaat incl. dak (B x D x H) 342 x 130 x 132 cm
Grondmaten (B x D) 339 x 125 cm
Dakbedekking Dakleer
Materiaal Zwart Zweeds rabat + Douglas frame
Gaas Marterproof
Garantie 2 jaar
   

 

€1574,00 incl. bezorgen (België / Nederland)