Zorginstellingen

Dierenverblijven bij zorginstellingen zijn populair. De bewoners komen meer samen en kunnen genieten van de vogels, konijnen of zelfs kippen. Lees hier meer over het effect van dieren op bewoners van zorginstellingen!

Verkooppunten

Onze verkooppunten bevinden zich in Nederland & België. U kunt bij onze partners terecht om onze producten te bezichtigen en informatie over de verblijven te krijgen. Ook kunt u bij onze verkooppunten uw producten bestellen.

Partner worden?

De eerste stap naar samenwerken! Wanneer u ons contact formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Konijnenhok Milan XL

Productomschrijving

Dit luxe konijnenverblijf met ruimte ren heeft een afmeting van (l) 342 x (b) 130 x (h) 132 centimeter en wordt handgemaakt met de beste materialen.

Deze grote konijnenren met nachthok is gemaakt uit een frame van geïmpregneerde balken. Aan de buitenzijde is dit frame afgewerkt met Douglas hout en bewerkt met potdeksel delen in de kleur zwart. Deze materialen in combinatie met het zwarte gaas geven een stijlvolle uitstraling aan dit luxe konijnenverblijf. Het konijnenhok beschikt over een ruimtelijk nachthok, voorzien van een deurtje aan de voorzijde voor goede toegang. Aan de rechterzijde kunnen de konijnen eenvoudig de ren in lopen via de vrije doorgang. Deze konijnenren is overdekt en aan drie zijdes gesloten, dit maakt hem veelzijdig in gebruik en tevens geschikt voor regenachtige dagen. Ook de konijnenren met dak is voorzien van een toegangsdeur voor goede toegang. Dit luxe verblijf voor konijnen biedt ruimte en comfort voor uw konijnen en is praktisch in gebruik.

Bezorging

Dit verblijf wordt geleverd in panelen. Daarom maken wij gebruik van onze eigen bakwagens en chauffeurs. Uw verblijf zal binnen 6 werkdagen na de besteldatum worden geleverd. Op het moment van aflevering is onze chauffeur altijd alleen, daarom is het van noodzaak dat er iemand aanwezig is om onze chauffeur te helpen bij het lossen van het verblijf. De panelen zijn namelijk zwaar van gewicht en kunnen niet door alleen onze chauffeur verplaatst worden.

In principe leveren we de verblijven tot op de inrit. Mochten de panelen doormiddel van karretjes over een verharde ondergrond en zonder obstakels naar de juiste locatie gereden kunnen worden kan onze chauffeur u hierbij helpen. Onder obstakels bedoelen wij opstapjes, stoepranden, hellingen en de breedte van bijvoorbeeld uw tuinpoort. In verband met schade risico’s kunnen wij niet de mogelijkheid bieden om het verblijf door de woning te verplaatsen.

Productspecificaties

 

Buitenmaat incl. dak (B x D x H) 342 x 130 x 132 cm
Grondmaten (B x D) 339 x 125 cm
Dakbedekking Dakleer
Materiaal Zwart Zweeds rabat + Douglas frame
Gaas Marterproof gaas
Garantie 2 jaar
   
   

€1574,00 incl. bezorgen (België / Nederland)