Zorginstellingen

Dierenverblijven bij zorginstellingen zijn populair. De bewoners komen meer samen en kunnen genieten van de vogels, konijnen of zelfs kippen. Lees hier meer over het effect van dieren op bewoners van zorginstellingen!

Verkooppunten

Onze verkooppunten bevinden zich in Nederland & België. U kunt bij onze partners terecht om onze producten te bezichtigen en informatie over de verblijven te krijgen. Ook kunt u bij onze verkooppunten uw producten bestellen.

Partner worden?

De eerste stap naar samenwerken! Wanneer u ons contact formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dierenverblijf op maat

Productomschrijving

Het perfecte dierenverblijf op maat

 

 

Naast de standaard modellen dierenverblijven, produceert Voldux ook dierenverblijven op maat. Wilt u liever een volière die helemaal naar uw tuin wordt gemaakt? Liever een grotere dan één van de standaard modellen? Of juist kleiner om hem naast de schuur te plaatsen? Voldux voorziet u van het ideale dierenverblijf. Met het maatwerk van Voldux weet bent u gegarandeerd van een mooi hok dat past bij uw ruimte. Het dierenverblijf kan gemaakt worden van aluminium, geïmpregneerd hout of Douglas hout. Deze verblijven zijn geheel onderhoudsvrij en er zit maar liefst 2 jaar garantie op. Vraag een offerte aan om te zien wat Voldux voor u kan betekenen.

Productspecificaties

  • Beste kwaliteit
  • Onderhoudsvrij
  • Marktleider
  • Snelle service
  • 2 jaar garantie