Zorginstellingen

Dierenverblijven bij zorginstellingen zijn populair. De bewoners komen meer samen en kunnen genieten van de vogels, konijnen of zelfs kippen. Lees hier meer over het effect van dieren op bewoners van zorginstellingen!

Verkooppunten

Onze verkooppunten bevinden zich in Nederland & België. U kunt bij onze partners terecht om onze producten te bezichtigen en informatie over de verblijven te krijgen. Ook kunt u bij onze verkooppunten uw producten bestellen.

Partner worden?

De eerste stap naar samenwerken! Wanneer u ons contact formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Kippenhok Hooiberg Mees XL

Productomschrijving

Dit robuuste kippenhok Mees XL voor buiten heeft een stijlvolle kleuren combinatie, is gemaakt van hoogwaardige materialen én biedt een levensduur van 10 tot 15 jaar. Hiernaast is het verblijf onderhoudsvrij door het gebruik van onderhoudsvrije geïmpregneerde materialen welke bestand zijn tegen de verschillende weersinvloeden. Dit grote kippenhok heeft een totale (buiten) afmeting van (l) 437 x (b) 150 x (h) 225 centimeter en biedt enorm veel veilige en comfortabele ruimte aan uw kippen. Dit prachtige kippenhok bestaat uit een groot stevig kippen nachthok én een scharrelgedeelte. Het nachthok van dit verblijf is opgebouwd met geïmpregneerde balken welke een stevige basis bieden. De buitenzijde van het nachthok is voorzien van Douglas balken en is afgewerkt met zwarte potdeksel delen. Deze combinatie van materialen is opvallend stijlvol en geeft een hoogwaardige uitstraling aan het kippenhok. Het robuuste dak is voorzien van zwart dakleer wat zorgt voor een goede bescherming en afwatering. Het nachthok beschikt over een zitstok voor de nacht, een legnest en een grote toegangsdeur waarmee u zelf altijd goede toegang heeft tot het verblijf én uw kippen.  Via de open doorgang kunnen uw kippen zo de kippenren in scharrelen. Deze ruime Douglas kippenren is voorzien van stevig gaas op de wanden én het dak. Veel lichtinval maar geen kans op ontsnappen in dit kippenhok dus. De kippenren beschikt tevens over een toegangsdeur waarmee u eenvoudig zelf de kippenren kunt betreden. Dit hoogwaardig én stijlvol kippenhok met grote ren is een aanwinst voor uw kippen én biedt een sfeervolle uitstraling in de achtertuin.

Bezorging

Dit verblijf wordt geleverd in panelen en een gemonteerd dak. Daarom maken wij gebruik van onze eigen bakwagens en chauffeurs. Uw verblijf zal binnen 6 werkdagen na de besteldatum worden geleverd. Op het moment van aflevering is onze chauffeur altijd alleen, daarom is het van noodzaak dat er iemand aanwezig is om onze chauffeur te helpen bij het lossen van het verblijf. Het gemonteerde dak en de panelen zijn namelijk zwaar van gewicht en kunnen niet door alleen onze chauffeur verplaatst worden.

In principe leveren we de verblijven tot op de inrit. Mochten het gemonteerde dak en de panelen doormiddel van karretjes over een verharde ondergrond en zonder obstakels naar de juiste locatie gereden kunnen worden kan onze chauffeur u hierbij helpen. Onder obstakels bedoelen wij opstapjes, stoepranden, hellingen en de breedte van bijvoorbeeld uw tuinpoort. In verband met schade risico’s kunnen wij niet de mogelijkheid bieden om het verblijf door de woning te verplaatsen.

Productspecificaties

 

Buitenmaat incl. dak (B x D x H) 437 x 150 x 235 cm
Grondmaten (B x D) 425 x 125 cm
Dakbedekking Dakleer
Materiaal Zwart Zweeds rabat + Douglas frame
Gaas Marterproof
Garantie 2 jaar
   

 

€2099,00 incl. bezorgen (België / Nederland)