Zorginstellingen

Dierenverblijven bij zorginstellingen zijn populair. De bewoners komen meer samen en kunnen genieten van de vogels, konijnen of zelfs kippen. Lees hier meer over het effect van dieren op bewoners van zorginstellingen!

Verkooppunten

Onze verkooppunten bevinden zich in Nederland & België. U kunt bij onze partners terecht om onze producten te bezichtigen en informatie over de verblijven te krijgen. Ook kunt u bij onze verkooppunten uw producten bestellen.

Partner worden?

De eerste stap naar samenwerken! Wanneer u ons contact formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Kippenren Dirk

Productomschrijving

Kippenren Dirk biedt een fijne ruimte voor uw kippen om te scharrelen én geeft een prachtige uitstraling in de achtertuin. Deze kippenren met landelijke looks is gemaakt met Douglas houten afwerking, gecombineerd met prachtige zwarte potdekseldelen. De ren is opgebouwd met een geïmpregneerd grenenhouten frame zodat deze goed beschermd is tegen vocht en ondanks het buitengebruik in weer en wind toch een levensduur biedt van minimaal 10 – 15 jaar. De kippenren beschikt over een gegalvaniseerd voorpaneel met mazen van 5 x 5 centimeter. De toegangsdeur in het gaaspaneel is voorzien van een handige grendel en biedt optimale toegang tot het verblijf en uw kippen. Deze kippenren met dak wordt geleverd als eenvoudig te monteren, voorbewerkt bouwpakket. Voorzien van alle benodigdheden en een montagehandleiding.

Bezorging

Dit verblijf wordt geleverd in panelen. Daarom maken wij gebruik van onze eigen bakwagens en chauffeurs. Uw verblijf zal binnen 6 werkdagen na de besteldatum worden geleverd. Op het moment van aflevering is onze chauffeur altijd alleen, daarom is het van noodzaak dat er iemand aanwezig is om onze chauffeur te helpen bij het lossen van het verblijf. De panelen zijn namelijk zwaar van gewicht en kunnen niet door alleen onze chauffeur verplaatst worden.

In principe leveren we de verblijven tot op de inrit. Mochten de panelen doormiddel van karretjes over een verharde ondergrond en zonder obstakels naar de juiste locatie gereden kunnen worden kan onze chauffeur u hierbij helpen. Onder obstakels bedoelen wij opstapjes, stoepranden, hellingen en de breedte van bijvoorbeeld uw tuinpoort. In verband met schade risico’s kunnen wij niet de mogelijkheid bieden om het verblijf door de woning te verplaatsen.

Productspecificaties

 

Buitenmaat incl. dak (B x D x H) 316 x 208 x 196 cm
Grondmaten (B x D) 314 x 203 cm
Dakbedekking Dakleer
Materiaal Zwart Zweeds rabat + Douglas frame
Draadpaneel Gegalvaniseerd staal – 50 x 50 x 3 mm
Garantie 2 jaar
   

 

€1659,00 incl. bezorgen (België / Nederland)