Zorginstellingen

Dierenverblijven bij zorginstellingen zijn populair. De bewoners komen meer samen en kunnen genieten van de vogels, konijnen of zelfs kippen. Lees hier meer over het effect van dieren op bewoners van zorginstellingen!

Verkooppunten

Onze verkooppunten bevinden zich in Nederland & België. U kunt bij onze partners terecht om onze producten te bezichtigen en informatie over de verblijven te krijgen. Ook kunt u bij onze verkooppunten uw producten bestellen.

Partner worden?

De eerste stap naar samenwerken! Wanneer u ons contact formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Schuilstal Herfst

Productomschrijving

Deze houten schuilstal is ideaal om uw dieren een beschermde plek te bieden in de dierenren of op het erf. Boerderij dieren zoals kippen en ganzen maar ook schapen en geiten kunnen heerlijk vertoeven in de schuilstal met een buitenafmeting van (L) 316 x (B) 208 (H) 196 centimeter. Deze dierenstal is gemaakt van geïmpregneerd grenenhout, behandeld en hiermee perfect voor langdurig buitengebruik. Hiernaast is de stal onderhoudsvrij. Geen periodieke hout behandeling meer want een goede schoonmaak voldoet voor de komende 10 tot 15 jaar. De schuilstal is volledig overkapt en door de afwerking met dakleer zorgt dit voor een optimale afwatering op het verblijf. Deze stal is deels open en deels gesloten aan de voorzijde, zo is er voldoende ruimte om uit de regen maar ook uit de wind te kunnen schuilen in deze stal. Deze stal wordt handgemaakt en als bouwpakket bij u geleverd, deze is eenvoudig te monteren en plaatsen met de bijgeleverde handleiding.

Bezorging

Dit verblijf wordt geleverd in panelen. Daarom maken wij gebruik van onze eigen bakwagens en chauffeurs. Uw verblijf zal binnen 6 werkdagen na de besteldatum worden geleverd. Op het moment van aflevering is onze chauffeur altijd alleen, daarom is het van noodzaak dat er iemand aanwezig is om onze chauffeur te helpen bij het lossen van het verblijf. De panelen zijn namelijk zwaar van gewicht en kunnen niet door alleen onze chauffeur verplaatst worden.

In principe leveren we de verblijven tot op de inrit. Mochten de panelen doormiddel van karretjes over een verharde ondergrond en zonder obstakels naar de juiste locatie gereden kunnen worden kan onze chauffeur u hierbij helpen. Onder obstakels bedoelen wij opstapjes, stoepranden, hellingen en de breedte van bijvoorbeeld uw tuinpoort. In verband met schade risico’s kunnen wij niet de mogelijkheid bieden om het verblijf door de woning te verplaatsen.

Productspecificaties

 

Buitenmaat incl. dak (B x D x H) 316 x 208 x 196 cm
Grondmaten (B x D) 314 x 203 cm
Dakbedekking Dakleer
Materiaal Geïmpregneerd hout (onderhoudsvrij)
Garantie 2 jaar
   
   

 

€1489,00 incl. bezorgen (België / Nederland)