Zorginstellingen

Dierenverblijven bij zorginstellingen zijn populair. De bewoners komen meer samen en kunnen genieten van de vogels, konijnen of zelfs kippen. Lees hier meer over het effect van dieren op bewoners van zorginstellingen!

Verkooppunten

Onze verkooppunten bevinden zich in Nederland & België. U kunt bij onze partners terecht om onze producten te bezichtigen en informatie over de verblijven te krijgen. Ook kunt u bij onze verkooppunten uw producten bestellen.

Partner worden?

De eerste stap naar samenwerken! Wanneer u ons contact formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Konijnenhok Hooiberg Mees

Productomschrijving

De hooiberg Mees is een van de grootste konijnen nachthokken uit de collectie. Dit hoge nachthok voor konijnen is handgemaakt en heeft een buiten afmeting van (l) 150 x (b) 150 x (h) 225 centimeter. Door het gebruik van onderhoudsvrije én duurzame materialen biedt dit konijnenhok een levensduur van 10 tot 15 jaar.

Het konijnenhok hooiberg Mees is een prachtig hoog nachthok voor uw konijnen. Het nachthok is opgebouwd met de klassieke kenmerken van een hooischuur. Deze uitstraling is met name te danken aan de stevige robuuste Douglas balken welke samen het frame vormen van dit konijnenhok. Aan de binnenzijde van de hooischuur is het Douglas frame verstevigd met geïmpregneerde balken, aan de buitenzijde zijn deze afgewerkt met zwarte potdeksel delen. De kleurencombinatie van deze materialen geeft een stijlvolle uitstraling aan de hooiberg. Het grote konijnennachthok is voorzien van een toegangsdeur aan de voorzijde en een vrije doorgang voor de konijnen aan de rechterzijde. Dit maakt het nachthok perfect voor gebruik in een grote open konijnenren, als schuil en slaapplek voor uw konijnen.

Bezorging

Dit verblijf wordt geleverd in panelen en een gemonteerd dak. Daarom maken wij gebruik van onze eigen bakwagens en chauffeurs. Uw verblijf zal binnen 6 werkdagen na de besteldatum worden geleverd. Op het moment van aflevering is onze chauffeur altijd alleen, daarom is het van noodzaak dat er iemand aanwezig is om onze chauffeur te helpen bij het lossen van het verblijf. Het gemonteerde dak en de panelen zijn namelijk zwaar van gewicht en kunnen niet door alleen onze chauffeur verplaatst worden.

In principe leveren we de verblijven tot op de inrit. Mochten het gemonteerde dak en de panelen doormiddel van karretjes over een verharde ondergrond en zonder obstakels naar de juiste locatie gereden kunnen worden kan onze chauffeur u hierbij helpen. Onder obstakels bedoelen wij opstapjes, stoepranden, hellingen en de breedte van bijvoorbeeld uw tuinpoort. In verband met schade risico’s kunnen wij niet de mogelijkheid bieden om het verblijf door de woning te verplaatsen.

Productspecificaties

 

Buitenmaat incl. dak (B x D x H) 150 x 150 x 235 cm
Grondmaten (B x D) 125 x 125 cm
Dakbedekking Dakleer
Materiaal Zwart Zweeds rabat + Douglas frame
Garantie 2 jaar
   
   
   

€1379,00 incl. bezorgen (België / Nederland)