Zorginstellingen

Dierenverblijven bij zorginstellingen zijn populair. De bewoners komen meer samen en kunnen genieten van de vogels, konijnen of zelfs kippen. Lees hier meer over het effect van dieren op bewoners van zorginstellingen!

Verkooppunten

Onze verkooppunten bevinden zich in Nederland & België. U kunt bij onze partners terecht om onze producten te bezichtigen en informatie over de verblijven te krijgen. Ook kunt u bij onze verkooppunten uw producten bestellen.

Partner worden?

De eerste stap naar samenwerken! Wanneer u ons contact formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Schuilstal Oktober

Productomschrijving

De landelijke schuilstal Oktober is een aanwinst voor uw dieren én biedt een stijlvolle uitstraling in de achtertuin. Deze luxe handgemaakte stal heeft een (buitenwerk) grondmaat van (L) 314 x (B) 203 centimeter en wordt geleverd als bouwpakket met voorbewerkte panelen. Hierdoor zijn ze eenvoudig en snel op te bouwen en te plaatsen. De stal biedt een plek om te schuilen voor uw boerderijdieren zoals bijvoorbeeld kippen, ganzen, eenden, geiten, schapen of zelfs een shetlander. Het schuilhok is opgebouwd op een grenen houten frame, deze houtsoort is geïmpregneerd en hiermee perfect voor langdurig buitengebruik. De buitenzijde is afgedicht met stijlvolle zwarte potdekseldelen en voorzien van Douglashouten details. Deze hoogwaardige houtsoorten bieden een prachtige kleurencombinatie waardoor de stal een landelijke uitstraling krijgt.

Bezorging

Dit verblijf wordt geleverd in panelen. Daarom maken wij gebruik van onze eigen bakwagens en chauffeurs. Uw verblijf zal binnen 6 werkdagen na de besteldatum worden geleverd. Op het moment van aflevering is onze chauffeur altijd alleen, daarom is het van noodzaak dat er iemand aanwezig is om onze chauffeur te helpen bij het lossen van het verblijf. De panelen zijn namelijk zwaar van gewicht en kunnen niet door alleen onze chauffeur verplaatst worden.

In principe leveren we de verblijven tot op de inrit. Mochten de panelen doormiddel van karretjes over een verharde ondergrond en zonder obstakels naar de juiste locatie gereden kunnen worden kan onze chauffeur u hierbij helpen. Onder obstakels bedoelen wij opstapjes, stoepranden, hellingen en de breedte van bijvoorbeeld uw tuinpoort. In verband met schade risico’s kunnen wij niet de mogelijkheid bieden om het verblijf door de woning te verplaatsen.

Productspecificaties

 

Buitenmaat incl. dak (B x D x H) 316 x 208 x 196 cm
Grondmaten (B x D) 314 x 203 cm
Dakbedekking Dakleer
Materiaal Zwart Zweeds rabat + Douglas frame
Garantie 2 jaar
   
   

 

€1669,00 incl. bezorgen (België / Nederland)