Zorginstellingen

Dierenverblijven bij zorginstellingen zijn populair. De bewoners komen meer samen en kunnen genieten van de vogels, konijnen of zelfs kippen. Lees hier meer over het effect van dieren op bewoners van zorginstellingen!

Verkooppunten

Onze verkooppunten bevinden zich in Nederland & België. U kunt bij onze partners terecht om onze producten te bezichtigen en informatie over de verblijven te krijgen. Ook kunt u bij onze verkooppunten uw producten bestellen.

Partner worden?

De eerste stap naar samenwerken! Wanneer u ons contact formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Konijnenren Milan

Productomschrijving

De grote konijnenren Milan is met de hand geproduceerd, heeft een afmeting van (l) 260 x (b) 130 x (h) 132 centimeter en is onderhoudsvrij. Dit prachtige verblijf biedt ruimte voor uw geliefde konijnen om de pootjes te kunnen strekken.

De konijnenren Milan is gemaakt met een frame van geïmpregneerde balken, deze balken zijn aan de buitenzijde afgewerkt met Douglas hout voor een stijlvolle look. Voor de afwerking zijn zwarte potdekseldelen gebruikt en zwart gaas, dit geeft een prachtige kleurencombinatie met het Douglas hout. Deze konijnenren is voorzien van een schuin aflopen dak voor een goede afwatering én is voorzien van drie gesloten zijdes. Dit zorgt ervoor dat er minder vocht en tocht in het verblijf komt en deze ook op regenachtige dagen een fijn onderkomen biedt aan uw konijnen.

Bezorging

Dit verblijf wordt geleverd in panelen. Daarom maken wij gebruik van onze eigen bakwagens en chauffeurs. Uw verblijf zal binnen 6 werkdagen na de besteldatum worden geleverd. Op het moment van aflevering is onze chauffeur altijd alleen, daarom is het van noodzaak dat er iemand aanwezig is om onze chauffeur te helpen bij het lossen van het verblijf. De panelen zijn namelijk zwaar van gewicht en kunnen niet door alleen onze chauffeur verplaatst worden.

In principe leveren we de verblijven tot op de inrit. Mochten de panelen doormiddel van karretjes over een verharde ondergrond en zonder obstakels naar de juiste locatie gereden kunnen worden kan onze chauffeur u hierbij helpen. Onder obstakels bedoelen wij opstapjes, stoepranden, hellingen en de breedte van bijvoorbeeld uw tuinpoort. In verband met schade risico’s kunnen wij niet de mogelijkheid bieden om het verblijf door de woning te verplaatsen.

Productspecificaties

 

Buitenmaat incl. dak (B x D x H) 260 x 130 x 132 cm
Grondmaten (B x D) 257 x 125 cm
Dakbedekking Dakleer
Materiaal Zwart Zweeds rabat + Douglas frame
Gaas Marterproof gaas
Garantie 2 jaar
   
   

€1159,00 incl. bezorgen (België / Nederland)