Zorginstellingen

Dierenverblijven bij zorginstellingen zijn populair. De bewoners komen meer samen en kunnen genieten van de vogels, konijnen of zelfs kippen. Lees hier meer over het effect van dieren op bewoners van zorginstellingen!

Verkooppunten

Onze verkooppunten bevinden zich in Nederland & België. U kunt bij onze partners terecht om onze producten te bezichtigen en informatie over de verblijven te krijgen. Ook kunt u bij onze verkooppunten uw producten bestellen.

Partner worden?

De eerste stap naar samenwerken! Wanneer u ons contact formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Volière Timo

Productomschrijving

De vogel volière Timo biedt een prachtig onderkomen voor uw volièrevogels én is zeer gebruiksvriendelijk. Dit wordt al direct duidelijk wanneer u de volière binnenloopt via de toegangsdeur aan de linkerzijde. De volière is namelijk voorzien van een praktische toegangssluis, welke het mogelijk maakt het verblijf te betreden zonder kans te lopen op vliegende ontsnappers. De sluis biedt u hierna toegang tot zowel de vlucht via een tweede deur als het voedersysteem in het nachthok. Dit maakt het ook mogelijk de vogels te voeren zonder de volière verder te openen. De Volière Timo heeft een prachtig grote vlucht, voldoende ruimte voor een natuurlijke inrichting én veel vliegruimte voor de vogels. Deze vlucht is voorzien van een volledig gaasdak waardoor er veel licht in de volière valt en uw vogels al vanaf een afstandje goed te zien zijn. Het nachthok is voorzien van zitstok en met dakleer bekleed voor een optimale afwatering. Deze kunnen de vogels eenvoudig bereiken via het vlieggat vanuit de vlucht. Dit veilige, gebruiksvriendelijke vogelverblijf voor buiten biedt minstens 15 jaar plezier door het gebruik van onderhoudsvrije duurzame materialen. De volière Timo is verkrijgbaar met het nachthok/sluis links of rechts.

Bezorging

Bij dit verblijf wordt het nachthok gemonteerd geleverd en de ren/vlucht in panelen. Daarom maken wij gebruik van onze eigen bakwagens en chauffeurs. Uw verblijf zal binnen 6 werkdagen na de besteldatum worden geleverd. Op het moment van aflevering is onze chauffeur altijd alleen, daarom is het van noodzaak dat er iemand aanwezig is om onze chauffeur te helpen bij het lossen van het verblijf. Het nachthok en de panelen zijn namelijk zwaar van gewicht en kunnen niet door alleen onze chauffeur verplaatst worden.

In principe leveren we de verblijven tot op de inrit. Mochten het nachthok en de panelen doormiddel van karretjes over een verharde ondergrond en zonder obstakels naar de juiste locatie gereden kunnen worden kan onze chauffeur u hierbij helpen. Onder obstakels bedoelen wij opstapjes, stoepranden, hellingen en de breedte van bijvoorbeeld uw tuinpoort. In verband met schade risico’s kunnen wij niet de mogelijkheid bieden om het verblijf door de woning te verplaatsen.

Productspecificaties

 

Buitenmaat incl. dak (B x D x H) 303 x 203 x 190 cm
Grondmaten (B x D) 300 x 200 cm
Dakbedekking Dakleer
Materiaal Geïmpregneerd hout (onderhoudsvrij)
Afmeting gaas 19 x 19 x 1.45 mm
Garantie 2 jaar
   

€1599,00 incl. bezorgen (België / Nederland)