Zorginstellingen

Dierenverblijven bij zorginstellingen zijn populair. De bewoners komen meer samen en kunnen genieten van de vogels, konijnen of zelfs kippen. Lees hier meer over het effect van dieren op bewoners van zorginstellingen!

Verkooppunten

Onze verkooppunten bevinden zich in Nederland & België. U kunt bij onze partners terecht om onze producten te bezichtigen en informatie over de verblijven te krijgen. Ook kunt u bij onze verkooppunten uw producten bestellen.

Partner worden?

De eerste stap naar samenwerken! Wanneer u ons contact formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Schuilstal Lente

Productomschrijving

De overkapte dierenstal Lente is perfect om uw dieren een schuilplek te bieden in de dierenren of op het erf. De stal heeft een (buitenwerk) grondmaat van (L) 314 x (B) 203 centimeter en is open aan de voorzijde, hierdoor is hij perfect voor meerdere dieren en biedt hij bescherming tegen regenval. Hiernaast kunnen uw dieren ook gebruik maken van de stal voor meer schaduw op warme dagen én is er een plek om de warmte op te zoeken tijdens koudere nachten. De dierenstal wordt gemaakt van geïmpregneerd hout, dit biedt een lange levensduur van minimaal 15 jaar maar is tevens onderhoudsvrij. Deze stal vraagt geen jaarlijks terugkerende schilderbeurt, een schoonmaak op zijn tijd is voldoende. De Voldux stal Lente wordt handgemaakt en als eenvoudig te monteren bouwpakket geleverd. Hierdoor is hij eenvoudig en snel op te bouwen en te plaatsen.

Bezorging

Dit verblijf wordt geleverd in panelen. Daarom maken wij gebruik van onze eigen bakwagens en chauffeurs. Uw verblijf zal binnen 6 werkdagen na de besteldatum worden geleverd. Op het moment van aflevering is onze chauffeur altijd alleen, daarom is het van noodzaak dat er iemand aanwezig is om onze chauffeur te helpen bij het lossen van het verblijf. De panelen zijn namelijk zwaar van gewicht en kunnen niet door alleen onze chauffeur verplaatst worden.

In principe leveren we de verblijven tot op de inrit. Mochten de panelen doormiddel van karretjes over een verharde ondergrond en zonder obstakels naar de juiste locatie gereden kunnen worden kan onze chauffeur u hierbij helpen. Onder obstakels bedoelen wij opstapjes, stoepranden, hellingen en de breedte van bijvoorbeeld uw tuinpoort. In verband met schade risico’s kunnen wij niet de mogelijkheid bieden om het verblijf door de woning te verplaatsen.

Productspecificaties

 

Buitenmaat incl. dak (B x D x H) 316 x 208 x 196 cm
Grondmaten (B x D) 314 x 203 cm
Dakbedekking Dakleer
Materiaal Geïmpregneerd hout (onderhoudsvrij)
Garantie 2 jaar
   
   

 

€1309,00 incl. bezorgen (België / Nederland)