Zorginstellingen

Dierenverblijven bij zorginstellingen zijn populair. De bewoners komen meer samen en kunnen genieten van de vogels, konijnen of zelfs kippen. Lees hier meer over het effect van dieren op bewoners van zorginstellingen!

Verkooppunten

Onze verkooppunten bevinden zich in Nederland & België. U kunt bij onze partners terecht om onze producten te bezichtigen en informatie over de verblijven te krijgen. Ook kunt u bij onze verkooppunten uw producten bestellen.

Partner worden?

De eerste stap naar samenwerken! Wanneer u ons contact formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Konijnenhok Hooiberg Eline XL

Productomschrijving

Deze prachtige hooiberg met ren voor konijnen wordt handgemaakt met duurzame en onderhoudsvrije materialen. Het totale verblijf heeft een (buiten) afmeting van (l) 437 x (b) 150 x (h) 225 centimeter, hiermee biedt hij voldoende ruimte aan het huisvesten van meerdere konijnen.

De robuuste konijnenhooiberg Eline Xl is een prachtig compleet verblijf voor konijnen. Het konijnenhok met ren beschikt over een zeer ruim nachtverblijf. Dit verblijf is ontworpen met een basis frame van geïmpregneerde balken en is afgewerkt met hoogwaardige rabatdelen. Het spitse dak is voorzien van zwart dakleer en heeft de klassieke look van een hooiberg. Aan de voorzijde bevindt zich een grote toegangsdeur welke optimale toegang biedt tot het konijnenhok. Deze deur is afsluitbaar met een schuifslot en is voorzien van een plexi glas venster voor meer daglicht in het verblijf. 

Via de vrije doorgang kunnen uw konijnen zo de konijnenren in lopen, deze ren biedt veel ruimte met een grondoppervlakte van ruim vier vierkante meter. De konijnenren bestaat uit een stevige geïmpregneerd frame afgewerkt met hoogwaardig konijnengaas. Ook de konijnenren beschikt over een toegangsdeur zodat u de ren eenvoudig kunt betreden. Dit luxe én complete konijnenverblijf biedt alles wat uw konijnen nodig hebben; comfort, ruimte, bescherming én luxe.

Bezorging

Dit verblijf wordt geleverd in panelen en een gemonteerd dak. Daarom maken wij gebruik van onze eigen bakwagens en chauffeurs. Uw verblijf zal binnen 6 werkdagen na de besteldatum worden geleverd. Op het moment van aflevering is onze chauffeur altijd alleen, daarom is het van noodzaak dat er iemand aanwezig is om onze chauffeur te helpen bij het lossen van het verblijf. Het gemonteerde dak en de panelen zijn namelijk zwaar van gewicht en kunnen niet door alleen onze chauffeur verplaatst worden.

In principe leveren we de verblijven tot op de inrit. Mochten het gemonteerde dak en de panelen doormiddel van karretjes over een verharde ondergrond en zonder obstakels naar de juiste locatie gereden kunnen worden kan onze chauffeur u hierbij helpen. Onder obstakels bedoelen wij opstapjes, stoepranden, hellingen en de breedte van bijvoorbeeld uw tuinpoort. In verband met schade risico’s kunnen wij niet de mogelijkheid bieden om het verblijf door de woning te verplaatsen.

Productspecificaties

 

Buitenmaat incl. dak (B x D x H) 437 x 150 x 235 cm
Grondmaten (B x D) 425 x 125 cm
Dakbedekking Dakleer
Materiaal Geïmpregneerd hout (onderhoudsvrij)
Gaas Marterproof gaas
Garantie 2 jaar
   
   

€1779,00 incl. bezorgen (België / Nederland)