Zorginstellingen

Dierenverblijven bij zorginstellingen zijn populair. De bewoners komen meer samen en kunnen genieten van de vogels, konijnen of zelfs kippen. Lees hier meer over het effect van dieren op bewoners van zorginstellingen!

Verkooppunten

Onze verkooppunten bevinden zich in Nederland & België. U kunt bij onze partners terecht om onze producten te bezichtigen en informatie over de verblijven te krijgen. Ook kunt u bij onze verkooppunten uw producten bestellen.

Partner worden?

De eerste stap naar samenwerken! Wanneer u ons contact formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Schuilstal Winter

Productomschrijving

De Voldux schuilstal Winter is perfect om uw dieren een fijne plek te bieden om te schuilen tijdens regenachtige dagen en koude nachten. Deze schuilstal kan gebruikt worden voor o.a. schapen, kippen, geiten, ganzen en andere boerderijdieren maar is hiernaast uitermate geschikt voor een gemengde dierenren. De stal met een grondoppervlakte van (L) 314 x (B) 203 centimeter (buitenmaat) is opgebouwd op een geïmpregneerd grenenhouten frame en afgedicht met rabatdelen van grenenhout. Door het gebruik van behandelde materialen biedt deze schuilstal minimaal 10 – 15 jaar plezier voor uw dieren én uzelf, want de stal is ook nog eens onderhoudsvrij. Het dak is schuin aflopend en voorzien van sterk dakleer voor een optimale afwatering op de stal en bescherming van uw dieren. Deze dierenstal wordt handgemaakt en geleverd als eenvoudig op te bouwen panelenpakket, compleet met montagehandleiding.

Bezorging

Dit verblijf wordt geleverd in panelen. Daarom maken wij gebruik van onze eigen bakwagens en chauffeurs. Uw verblijf zal binnen 6 werkdagen na de besteldatum worden geleverd. Op het moment van aflevering is onze chauffeur altijd alleen, daarom is het van noodzaak dat er iemand aanwezig is om onze chauffeur te helpen bij het lossen van het verblijf. De panelen zijn namelijk zwaar van gewicht en kunnen niet door alleen onze chauffeur verplaatst worden.

In principe leveren we de verblijven tot op de inrit. Mochten de panelen doormiddel van karretjes over een verharde ondergrond en zonder obstakels naar de juiste locatie gereden kunnen worden kan onze chauffeur u hierbij helpen. Onder obstakels bedoelen wij opstapjes, stoepranden, hellingen en de breedte van bijvoorbeeld uw tuinpoort. In verband met schade risico’s kunnen wij niet de mogelijkheid bieden om het verblijf door de woning te verplaatsen.

Productspecificaties

 

Buitenmaat incl. dak (B x D x H) 316 x 208 x 196 cm
Grondmaten (B x D) 314 x 203 cm
Dakbedekking Dakleer
Materiaal Geïmpregneerd hout (onderhoudsvrij)
Garantie 2 jaar
   
   

 

€1549,00 incl. bezorgen (België / Nederland)