Zorginstellingen

Dierenverblijven bij zorginstellingen zijn populair. De bewoners komen meer samen en kunnen genieten van de vogels, konijnen of zelfs kippen. Lees hier meer over het effect van dieren op bewoners van zorginstellingen!

Verkooppunten

Onze verkooppunten bevinden zich in Nederland & België. U kunt bij onze partners terecht om onze producten te bezichtigen en informatie over de verblijven te krijgen. Ook kunt u bij onze verkooppunten uw producten bestellen.

Partner worden?

De eerste stap naar samenwerken! Wanneer u ons contact formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Konijnenhok Hooiberg Loes XL

Productomschrijving

De hooiberg Loes XL is een van de vele konijnenhokken uit de collectie. Dit grote konijnenhok met ren wordt handgemaakt en heeft een onderhoudsvrije levensduur van 10 tot 15 jaar. Met een buitenafmeting van (l) 462 x (b) 175 x (h) 225 centimeter is dit een perfect konijnenhok voor twee konijnen van een groot ras óf meerdere kleinere konijnen.

Konijnenhok hooiberg Loes is een handgemaakt verblijf; duurzaam, onderhoudsvrij én met een hoog comfort voor jouw konijnen. Het verblijf heeft een ruimtelijk nachthok voorzien van een spits dak met dakleer welke verhoogd is met stevige robuuste geïmpregneerde balken. De ruimte welke hierdoor ontstaat is perfect voor droge opslag van uw konijnenhooi en stro. Het konijnen binnenhok is afgewerkt met rabatdelen en voorzien van een deurtje voor goede toegang. Dit nachthok is zeer ruimtelijk, er is dan ook voldoende ruimte voor het creëren van een comfortabele schuil- en slaapplek én toiletruimte voor uw konijnen. 

Het grote konijnen binnenhok heeft een open doorgang naar de konijnenren, de konijnen kunnen dus eenvoudig zelf de ren in lopen vanuit het nachthok. Deze konijnenren bestaat uit een stevig frame van geïmpregneerde balken en is afgewerkt met zilver gaaswerk. Aan de voorzijde bevindt zich een toegangsdeur zodat u zelf óók de ren in kunt. Wat ideaal is bij het verzorgen van de konijnen, het contact maken met uw dieren én het schoonhouden van het verblijf. Dit prachtige konijnenhok voor buiten is een aanwinst voor uw konijnen maar ook zeker voor uw achtertuin.

Bezorging

Dit verblijf wordt geleverd in panelen en een gemonteerd dak. Daarom maken wij gebruik van onze eigen bakwagens en chauffeurs. Uw verblijf zal binnen 6 werkdagen na de besteldatum worden geleverd. Op het moment van aflevering is onze chauffeur altijd alleen, daarom is het van noodzaak dat er iemand aanwezig is om onze chauffeur te helpen bij het lossen van het verblijf. Het gemonteerde dak en de panelen zijn namelijk zwaar van gewicht en kunnen niet door alleen onze chauffeur verplaatst worden.

In principe leveren we de verblijven tot op de inrit. Mochten het gemonteerde dak en de panelen doormiddel van karretjes over een verharde ondergrond en zonder obstakels naar de juiste locatie gereden kunnen worden kan onze chauffeur u hierbij helpen. Onder obstakels bedoelen wij opstapjes, stoepranden, hellingen en de breedte van bijvoorbeeld uw tuinpoort. In verband met schade risico’s kunnen wij niet de mogelijkheid bieden om het verblijf door de woning te verplaatsen.

Productspecificaties

 

Buitenmaat incl. dak (B x D x H) 462 x 175 x 225 cm
Grondmaten (B x D) 450 x 150 cm
Dakbedekking Dakleer
Materiaal Geïmpregneerd hout (onderhoudsvrij)
Gaas Marterproof gaas
Garantie 2 jaar
   
   

€2299,00 incl. bezorgen (België / Nederland)