Zorginstellingen

Dierenverblijven bij zorginstellingen zijn populair. De bewoners komen meer samen en kunnen genieten van de vogels, konijnen of zelfs kippen. Lees hier meer over het effect van dieren op bewoners van zorginstellingen!

Verkooppunten

Onze verkooppunten bevinden zich in Nederland & België. U kunt bij onze partners terecht om onze producten te bezichtigen en informatie over de verblijven te krijgen. Ook kunt u bij onze verkooppunten uw producten bestellen.

Partner worden?

De eerste stap naar samenwerken! Wanneer u ons contact formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Kattenren Simba

Productomschrijving

Wilt u uw geliefde katten laten genieten van de frisse buitenlucht maar houdt u ze wel graag veilig? Dan is kattenren Simba een prachtige oplossing voor u. Deze luxe kattenren van hout is gemaakt van een geïmpregneerd grenen frame en is afgewerkt met Douglas details en zwarte potdekseldelen, perfect voor minstens 10 tot 15 jaar onderhoudsvrij buitengebruik. De kattenren heeft een volledig gesloten dak en is met dakleer bekleed, dit zorgt ervoor dat de kattenren zelfs op regenachtige dagen een comfortabele plek blijft voor uw katten. Het buitenverblijf heeft een gegalvaniseerd draadpaneel aan de voorzijde met 5 x 5 centimeter maas, deze staat op pootjes van 5 centimeter en beschikt over een toegangsdeur met grendel.

Bezorging

Bij dit verblijf bestaat uit afgemonteerde panelen. Daarom maken wij gebruik van onze eigen bakwagens en chauffeurs. Uw verblijf zal binnen 6 werkdagen na de besteldatum worden geleverd. Op het moment van aflevering is onze chauffeur altijd alleen, daarom is het van noodzaak dat er iemand aanwezig is om onze chauffeur te helpen bij het lossen van het verblijf. De afgemonteerde panelen zijn namelijk zwaar van gewicht en kunnen niet door alleen onze chauffeur verplaatst worden.

In principe leveren we de verblijven tot op de inrit. Mochten de panelen doormiddel van karretjes over een verharde ondergrond en zonder obstakels naar de juiste locatie gereden kunnen worden kan onze chauffeur u hierbij helpen. Onder obstakels bedoelen wij opstapjes, stoepranden, hellingen en de breedte van bijvoorbeeld uw tuinpoort. In verband met schade risico’s kunnen wij niet de mogelijkheid bieden om het verblijf door de woning te verplaatsen.

Productspecificaties

 

Buitenmaat incl. dak (B x D x H) 316 x 208 x 196 cm
Grondmaten (B x D) 314 x 203 cm
Dakbedekking Dakleer
Materiaal Zwart Zweeds rabat + Douglas Frame
Draadpaneel Gegalvaniseerd staal – 50 x 50 x 3 mm
Garantie 2 jaar
   

€1889,00 incl. bezorgen (België / Nederland)