Zorginstellingen

Dierenverblijven bij zorginstellingen zijn populair. De bewoners komen meer samen en kunnen genieten van de vogels, konijnen of zelfs kippen. Lees hier meer over het effect van dieren op bewoners van zorginstellingen!

Verkooppunten

Onze verkooppunten bevinden zich in Nederland & België. U kunt bij onze partners terecht om onze producten te bezichtigen en informatie over de verblijven te krijgen. Ook kunt u bij onze verkooppunten uw producten bestellen.

Partner worden?

De eerste stap naar samenwerken! Wanneer u ons contact formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hondenhok Sven

Productomschrijving

Dit prachtige hondenhok is een aanwinst voor uw viervoeter. Het hok is opgebouwd uit hoogwaardige materialen welke zonder onderhoud een levensduur bieden van 10 tot 15 jaar. Het stevige Douglas frame van het hok geeft een stijlvolle uitstraling in combinatie met de zwarte potdeksel delen waarmee het hondenhok is afgewerkt. Dit hondenhok biedt een grote binnenruimte én een ruim opgezette en overdekte veranda. Dit maakt het hondenhok ideaal voor zowel zomerdagen als de koudere winterdagen. Het nachthok is eenvoudig te bereiken via het deurtje aan de voorzijde, dit geeft ook een makkelijke toegang voor het schoonmaken van het hondenhok voor buiten. Het dak van Hondenhok Sven is voorzien van zwart dakleer wat zorgt voor een optimale afwatering. Dit hondenhok biedt uw viervoeter een veilige, comfortabele én goed beschermde plek in de tuin.

Bezorging

Omdat wij het verblijf volledig gemonteerd bij u thuis afleveren maken wij gebruik van onze eigen bakwagens en chauffeurs. Uw verblijf zal binnen 6 werkdagen na de besteldatum worden geleverd. Op het moment van aflevering is onze chauffeur altijd alleen, daarom is het van noodzaak dat er iemand aanwezig is om onze chauffeur te helpen bij het lossen van het verblijf. Het gemonteerde verblijf is namelijk zwaar van gewicht en kan niet door alleen onze chauffeur verplaatst worden.

In principe leveren we de verblijven tot op de inrit. Mocht het verblijf doormiddel van karretjes over een verharde ondergrond en zonder obstakels naar de juiste locatie gereden kunnen worden kan onze chauffeur u hierbij helpen. Onder obstakels bedoelen wij opstapjes, stoepranden, hellingen en de breedte van bijvoorbeeld uw tuinpoort. In verband met schade risico’s kunnen wij niet de mogelijkheid bieden om het verblijf door de woning te verplaatsen.

Productspecificaties

 

Buitenmaat incl. dak (B x D x H) 201 x 113 x 110 cm
Grondmaten (B x D) 197 x 97 cm
Dakbedekking Dakleer
Materiaal Zwart Zweeds rabat + Douglas frame
Garantie 2 jaar
   
   

 

€989,00 incl. bezorgen (België / Nederland)