Zorginstellingen

Dierenverblijven bij zorginstellingen zijn populair. De bewoners komen meer samen en kunnen genieten van de vogels, konijnen of zelfs kippen. Lees hier meer over het effect van dieren op bewoners van zorginstellingen!

Verkooppunten

Onze verkooppunten bevinden zich in Nederland & België. U kunt bij onze partners terecht om onze producten te bezichtigen en informatie over de verblijven te krijgen. Ook kunt u bij onze verkooppunten uw producten bestellen.

Partner worden?

De eerste stap naar samenwerken! Wanneer u ons contact formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Kippenhok Jasper

Productomschrijving

Als u op zoek bent naar een kippenhok met een levensduur van 10 tot 15 jaar dan is kippenhok Jasper iets voor u! Dit verblijf wordt geproduceerd door gespecialiseerde vakmannen die zorgen voor een perfect resultaat. Het verblijf wordt volledig gemaakt van onderhoudsvrije materialen. Dit maakt het hok onderhoudsvrij en zeer geschikt voor buiten. Doormiddel van een deur is het nachthok goed te bereiken. Het nachthok beschikt over een legnest waarvan het dak is open te klappen en in het nachthok vindt u ook een zitstok voor de kippen. Kippenhok Jasper is een mooi nachthok voor in een kippenren. Dit prachtige verblijf is een aanwinst voor de kippen en uw tuin!

Productspecificaties

 

Buitenmaat incl. dak (B x D x H) 140 x 90 x 155 cm Incl. onderstel
Grondmaten (B x D) 125 x 83 cm
Dakbedekking Dakleer
Materiaal Geïmpregneerd hout (onderhoudsvrij)
Garantie 2 jaar
   
   

 

€664,00 incl. bezorgen (België / Nederland)