Zorginstellingen

Dierenverblijven bij zorginstellingen zijn populair. De bewoners komen meer samen en kunnen genieten van de vogels, konijnen of zelfs kippen. Lees hier meer over het effect van dieren op bewoners van zorginstellingen!

Verkooppunten

Onze verkooppunten bevinden zich in Nederland & België. U kunt bij onze partners terecht om onze producten te bezichtigen en informatie over de verblijven te krijgen. Ook kunt u bij onze verkooppunten uw producten bestellen.

Partner worden?

De eerste stap naar samenwerken! Wanneer u ons contact formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Kippenhok Jasper XL

Productomschrijving

Als u op zoek bent naar een kippenhok met een levensduur van 10 tot 15 jaar dan is kippenhok Jasper XL iets voor u! Dit verblijf wordt geproduceerd door gespecialiseerde vakmannen die zorgen voor een perfect resultaat. Het verblijf wordt volledig gemaakt van onderhoudsvrije materialen. Dit maakt het hok onderhoudsvrij en zeer geschikt voor buiten. Doormiddel van een deur is het nachthok goed te bereiken. Het nachthok beschikt over een legnest waarvan het dak is open te klappen en in het nachthok vindt u ook een zitstok voor de kippen. Kippenhok Jasper XL is een mooi nachthok voor in een kippenren. Dit prachtige verblijf is een aanwinst voor de kippen en uw tuin!

Bezorging

Omdat wij het verblijf volledig gemonteerd bij u thuis afleveren maken wij gebruik van onze eigen bakwagens en chauffeurs. Uw verblijf zal binnen 6 werkdagen na de besteldatum worden geleverd. Op het moment van aflevering is onze chauffeur altijd alleen, daarom is het van noodzaak dat er iemand aanwezig is om onze chauffeur te helpen bij het lossen van het verblijf. Het gemonteerde verblijf is namelijk zwaar van gewicht en kan niet door alleen onze chauffeur verplaatst worden.

In principe leveren we de verblijven tot op de inrit. Mocht het verblijf doormiddel van karretjes over een verharde ondergrond en zonder obstakels naar de juiste locatie gereden kunnen worden kan onze chauffeur u hierbij helpen. Onder obstakels bedoelen wij opstapjes, stoepranden, hellingen en de breedte van bijvoorbeeld uw tuinpoort. In verband met schade risico’s kunnen wij niet de mogelijkheid bieden om het verblijf door de woning te verplaatsen.

 

Productspecificaties

 

Buitenmaat incl. dak (B x D x H) 204 x 90 x 165 cm Incl. onderstel
Grondmaten (B x D) 180 x 79 cm
Dakbedekking Dakleer
Materiaal Geïmpregneerd hout (onderhoudsvrij)
Garantie 2 jaar
   
   

 

€769,00 incl. bezorgen (België / Nederland)