Zorginstellingen

Dierenverblijven bij zorginstellingen zijn populair. De bewoners komen meer samen en kunnen genieten van de vogels, konijnen of zelfs kippen. Lees hier meer over het effect van dieren op bewoners van zorginstellingen!

Verkooppunten

Onze verkooppunten bevinden zich in Nederland & België. U kunt bij onze partners terecht om onze producten te bezichtigen en informatie over de verblijven te krijgen. Ook kunt u bij onze verkooppunten uw producten bestellen.

Partner worden?

De eerste stap naar samenwerken! Wanneer u ons contact formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Kippenhok Hooiberg Niek XL

Productomschrijving

Dit extra grote kippenhok heeft een (buiten) afmeting van (l) 462 x (b) 175 x (h) 225 centimeter en is hiermee een van de grootste uit de collectie. Dit prachtige verblijf wordt handgemaakt met onderhoudsvrije en duurzame materialen. Dit maakt het verblijf niet alleen vrij van onderhoud, het biedt ook een levensduur van 10 tot 15 jaar. Hooiberg Niek XL is een extra groot kippenhok met de uitstraling van een klassieke hooischuur. Dit prachtige verblijf is een aanwinst voor uw kippen én voor de tuin. Het kippenverblijf bestaat uit twee gedeeltes; een nachthok in de vorm van een hooiberg én een ruime scharrelruimte. Het nachthok van dit verblijf is ontworpen met een stevige basis constructie van geïmpregneerde balken. Aan de buitenzijde is dit frame verfraaid én verstevigd met Douglas balken. Deze Douglas balken ondersteunen het spitse dak van de hooiberg. Doordat het dak is verhoogd ontstaat een ruimtelijke opslag voor het hooi en stro van uw dieren. Het nachthok is voorzien van een legnest, een zitstok én een grote toegangsdeur voorzien van een plexiglas venster. Via een vrije doorgang kunnen de kippen zo de kippenren in scharrelen. Deze ruime kippenren biedt uw kippen méér dan vier vierkante meter veilige scharrelruimte. De kippenren is volledig gesloten door middel van stevig gaas in een frame van Douglas balken. Aan de voorzijde beschikt de kippenren over een brede toegangsdeur waardoor u de ren eenvoudig kunt betreden. De Hooiberg Niek biedt alles wat uw kippen nodig hebben op het gebied van ruimte, comfort én veiligheid.

Bezorging

Dit verblijf wordt geleverd in panelen en een gemonteerd dak. Daarom maken wij gebruik van onze eigen bakwagens en chauffeurs. Uw verblijf zal binnen 6 werkdagen na de besteldatum worden geleverd. Op het moment van aflevering is onze chauffeur altijd alleen, daarom is het van noodzaak dat er iemand aanwezig is om onze chauffeur te helpen bij het lossen van het verblijf. Het gemonteerde dak en de panelen zijn namelijk zwaar van gewicht en kunnen niet door alleen onze chauffeur verplaatst worden.

In principe leveren we de verblijven tot op de inrit. Mochten het gemonteerde dak en de panelen doormiddel van karretjes over een verharde ondergrond en zonder obstakels naar de juiste locatie gereden kunnen worden kan onze chauffeur u hierbij helpen. Onder obstakels bedoelen wij opstapjes, stoepranden, hellingen en de breedte van bijvoorbeeld uw tuinpoort. In verband met schade risico’s kunnen wij niet de mogelijkheid bieden om het verblijf door de woning te verplaatsen.

Productspecificaties

 

Buitenmaat incl. dak (B x D x H) 462 x 175 x 225 cm
Grondmaten (B x D) 450 x 150 cm
Dakbedekking Dakleer
Materiaal Zwart Zweeds rabat + Douglas frame
Gaas Marterproof
Garantie 2 jaar
   

 

€2499,00 incl. bezorgen (België / Nederland)