Zorginstellingen

Dierenverblijven bij zorginstellingen zijn populair. De bewoners komen meer samen en kunnen genieten van de vogels, konijnen of zelfs kippen. Lees hier meer over het effect van dieren op bewoners van zorginstellingen!

Verkooppunten

Onze verkooppunten bevinden zich in Nederland & België. U kunt bij onze partners terecht om onze producten te bezichtigen en informatie over de verblijven te krijgen. Ook kunt u bij onze verkooppunten uw producten bestellen.

Partner worden?

De eerste stap naar samenwerken! Wanneer u ons contact formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hondenkennel Dave

Productomschrijving

Deze buitenkennel Dave voor honden biedt een fijne, beschermde en ruime huisvesting. De kennel is gemaakt met een sterk, behandeld en geïmpregneerd houten frame waardoor de kennel beschermd wordt voor verschillende weersinvloeden. De buitenzijde is afgedicht met zwarte potdeksel delen en er zijn mooie Douglas houten details aangebracht voor een prachtig totaalplaatje. Deze kennel heeft een groot voorpaneel, volledig voorzien van 16 mm spijlen en een toegangsdeur met vergrendeling. De houten hondenkennel wordt handgemaakt en voor transport verwerkt als eenvoudig te monteren panelen bouwpakket.

Bezorging

Dit verblijf wordt geleverd in panelen. Daarom maken wij gebruik van onze eigen bakwagens en chauffeurs. Uw verblijf zal binnen 6 werkdagen na de besteldatum worden geleverd. Op het moment van aflevering is onze chauffeur altijd alleen, daarom is het van noodzaak dat er iemand aanwezig is om onze chauffeur te helpen bij het lossen van het verblijf. De panelen zijn namelijk zwaar van gewicht en kunnen niet door alleen onze chauffeur verplaatst worden.

In principe leveren we de verblijven tot op de inrit. Mochten de panelen doormiddel van karretjes over een verharde ondergrond en zonder obstakels naar de juiste locatie gereden kunnen worden kan onze chauffeur u hierbij helpen. Onder obstakels bedoelen wij opstapjes, stoepranden, hellingen en de breedte van bijvoorbeeld uw tuinpoort. In verband met schade risico’s kunnen wij niet de mogelijkheid bieden om het verblijf door de woning te verplaatsen.

Productspecificaties

 

Buitenmaat incl. dak (B x D x H) 316 x 208 x 196 cm
Grondmaten (B x D) 314 x 203 cm
Dakbedekking Dakleer
Materiaal Zwart Zweeds rabat + Douglas frame
Kennelpaneel Gegalvaniseerd staal – 8 cm spijlafstand
Garantie 2 jaar
   

 

€1659,00 incl. bezorgen (België / Nederland)