Zorginstellingen

Dierenverblijven bij zorginstellingen zijn populair. De bewoners komen meer samen en kunnen genieten van de vogels, konijnen of zelfs kippen. Lees hier meer over het effect van dieren op bewoners van zorginstellingen!

Verkooppunten

Onze verkooppunten bevinden zich in Nederland & België. U kunt bij onze partners terecht om onze producten te bezichtigen en informatie over de verblijven te krijgen. Ook kunt u bij onze verkooppunten uw producten bestellen.

Partner worden?

De eerste stap naar samenwerken! Wanneer u ons contact formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hondenkennel Sam

Productomschrijving

De Voldux hondenkennel Sam is een ruime buitenkennel met een prachtig natuurlijke uitstraling. De kennel is opgebouwd van een geïmpregneerd grenen frame, behandeld en hiermee perfect voor langdurig buitengebruik. Aan de buitenzijde is de kennel afgewerkt met rabatdelen dit geeft een bijzonder mooi totaalplaatje én maakt de kennel onderhoudsvrij. Het voorpaneel is gemaakt van gegalvaniseerd ijzer, met stevige 16 mm spijlen en een toegangsdeur met vergrendeling. Het dak is afgedicht met sterk dakleer en loopt schuin naar achter weg, door het gebruik van de gesloten achterwand zit uw viervoeter dus altijd droog. De kennel biedt voldoende ruimte voor het eventueel plaatsen van een nachthok. Deze kennel wordt geleverd in voor gemonteerde panelen, eenvoudig op te bouwen met de bijgeleverde handleiding.

Bezorging

Dit verblijf wordt geleverd in panelen. Daarom maken wij gebruik van onze eigen bakwagens en chauffeurs. Uw verblijf zal binnen 6 werkdagen na de besteldatum worden geleverd. Op het moment van aflevering is onze chauffeur altijd alleen, daarom is het van noodzaak dat er iemand aanwezig is om onze chauffeur te helpen bij het lossen van het verblijf. De panelen zijn namelijk zwaar van gewicht en kunnen niet door alleen onze chauffeur verplaatst worden.

In principe leveren we de verblijven tot op de inrit. Mochten de panelen doormiddel van karretjes over een verharde ondergrond en zonder obstakels naar de juiste locatie gereden kunnen worden kan onze chauffeur u hierbij helpen. Onder obstakels bedoelen wij opstapjes, stoepranden, hellingen en de breedte van bijvoorbeeld uw tuinpoort. In verband met schade risico’s kunnen wij niet de mogelijkheid bieden om het verblijf door de woning te verplaatsen.

Productspecificaties

 

Buitenmaat incl. dak (B x D x H) 316 x 208 x 196 cm
Grondmaten (B x D) 314 x 203 cm
Dakbedekking Dakleer
Materiaal Geïmpregneerd hout (onderhoudsvrij)
Kennelpaneel Gegalvaniseerd staal – 8 cm spijlafstand
Garantie 2 jaar
   

 

€1509,00 incl. bezorgen (België / Nederland)