Zorginstellingen

Dierenverblijven bij zorginstellingen zijn populair. De bewoners komen meer samen en kunnen genieten van de vogels, konijnen of zelfs kippen. Lees hier meer over het effect van dieren op bewoners van zorginstellingen!

Verkooppunten

Onze verkooppunten bevinden zich in Nederland & België. U kunt bij onze partners terecht om onze producten te bezichtigen en informatie over de verblijven te krijgen. Ook kunt u bij onze verkooppunten uw producten bestellen.

Partner worden?

De eerste stap naar samenwerken! Wanneer u ons contact formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Kippenren Bram

Productomschrijving

Kippenren Bram is een geïmpregneerde, onderhoudsvrije kippenren geschikt voor langdurig buitengebruik. De ren is vervaardigd uit geïmpregneerd grenenhout, wat een levensduur van minimaal 10 – 15 jaar zonder onderhoud. De kippenren is overdekt en voorzien van een dak met dakleer bekleedt, hierdoor ontstaat een optimale afwatering op het verblijf en bescherming van uw kippen in de ren. Hiermee kunnen uw kippen van de scharrelruimte genieten ondanks regenval in de herfst of sneeuw in de winter maar ontstaat ook een schaduwplek in de zomermaanden. Het kippenverblijf heeft een gegalvaniseerd open gaaspaneel aan de voorzijde, met mazen van 5 x 5 centimeter voorzien van een handige deur met grendel. Hierdoor valt er veel licht in de ren en kunt u uw kippen ook vanaf een afstandje goed zien. Deze behandelde kippenren wordt handgemaakt, voorbewerkt en als bouwpakket bij u thuis bezorgd. Eenvoudig te monteren met de bijgeleverde montagehandleiding. 

Bezorging

Dit verblijf wordt geleverd in panelen. Daarom maken wij gebruik van onze eigen bakwagens en chauffeurs. Uw verblijf zal binnen 6 werkdagen na de besteldatum worden geleverd. Op het moment van aflevering is onze chauffeur altijd alleen, daarom is het van noodzaak dat er iemand aanwezig is om onze chauffeur te helpen bij het lossen van het verblijf. De panelen zijn namelijk zwaar van gewicht en kunnen niet door alleen onze chauffeur verplaatst worden.

In principe leveren we de verblijven tot op de inrit. Mochten de panelen doormiddel van karretjes over een verharde ondergrond en zonder obstakels naar de juiste locatie gereden kunnen worden kan onze chauffeur u hierbij helpen. Onder obstakels bedoelen wij opstapjes, stoepranden, hellingen en de breedte van bijvoorbeeld uw tuinpoort. In verband met schade risico’s kunnen wij niet de mogelijkheid bieden om het verblijf door de woning te verplaatsen.

Productspecificaties

 

Buitenmaat incl. dak (B x D x H) 316 x 208 x 196 cm
Grondmaten (B x D) 314 x 203 cm
Dakbedekking Dakleer
Materiaal Geïmpregneerd hout (onderhoudsvrij)
Draadpaneel Gegalvaniseerd staal – 50 x 50 x 3 mm
Garantie 2 jaar
   

 

€1474,00 incl. bezorgen (België / Nederland)