Zorginstellingen

Dierenverblijven bij zorginstellingen zijn populair. De bewoners komen meer samen en kunnen genieten van de vogels, konijnen of zelfs kippen. Lees hier meer over het effect van dieren op bewoners van zorginstellingen!

Verkooppunten

Onze verkooppunten bevinden zich in Nederland & België. U kunt bij onze partners terecht om onze producten te bezichtigen en informatie over de verblijven te krijgen. Ook kunt u bij onze verkooppunten uw producten bestellen.

Partner worden?

De eerste stap naar samenwerken! Wanneer u ons contact formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Konijnenhok Hooiberg Gijs

Productomschrijving

Konijnenhok hooiberg Gijs is één van de grootste konijnenhokken uit de collectie. Dit prachtige verblijf voor twee of meer konijnen is gemaakt van onderhoudsvrije materialen en wordt met de hand geproduceerd. Met een totale (buiten) afmeting van (l) 392 x (b) 150 x (h) 225 centimeter is dit met recht een groot en ruimtelijk konijnenhok te noemen.

Wilt u een bijzonder konijnenhok kopen? Dan is de luxe hooiberg Gijs zeker een spraakmakende keuze. De grote konijnenhooiberg is namelijk voorzien van alles wat uw konijnen nodig hebben op het gebied van huisvesting. Het konijnenhok voor buiten beschikt over een ruimtelijk nachthok voorzien van een spits dak wat voorzien is van stevig dakleer. De klassieke uitstraling van de hooiberg ontstaat door het gebruik van de robuuste Douglas balken die het dak ondersteunen. Voor de afwerking is gekozen voor stijlvolle zwarte potdekseldelen, dit geeft het verblijf een spraakmakend uiterlijk én een prachtige kleurencombinatie. 

Het nachthok van dit grote konijnenhok beschikt over een grote toegangsdeur voorzien van een schuifslot, robuuste scharnieren én een plexi glas venster voor meer daglicht. Via de doorgang kunnen de konijnen eenvoudig de konijnenren in lopen. Deze grote konijnenren is gemaakt met een stevige basis van Douglas balken met een afwerking van zwart gaaswerk. Aan de voorzijde beschikt de konijnenren over een deurpaneel waarmee u altijd goede toegang heeft tot het verblijf én uw geliefde konijnen. Omdat de konijnenren overdekt is en aan drie zijdes is gesloten kunnen uw konijnen ook op koude en regenachtige dagen genieten van de frisse lucht. Dit complete buiten konijnenhok is een aanwinst voor uw konijnen én zorgt gegarandeerd voor een sfeervolle uitstraling in de tuin.

Bezorging

Dit verblijf wordt geleverd in panelen en een gemonteerd dak. Daarom maken wij gebruik van onze eigen bakwagens en chauffeurs. Uw verblijf zal binnen 6 werkdagen na de besteldatum worden geleverd. Op het moment van aflevering is onze chauffeur altijd alleen, daarom is het van noodzaak dat er iemand aanwezig is om onze chauffeur te helpen bij het lossen van het verblijf. Het gemonteerde dak en de panelen zijn namelijk zwaar van gewicht en kunnen niet door alleen onze chauffeur verplaatst worden.

In principe leveren we de verblijven tot op de inrit. Mochten het gemonteerde dak en de panelen doormiddel van karretjes over een verharde ondergrond en zonder obstakels naar de juiste locatie gereden kunnen worden kan onze chauffeur u hierbij helpen. Onder obstakels bedoelen wij opstapjes, stoepranden, hellingen en de breedte van bijvoorbeeld uw tuinpoort. In verband met schade risico’s kunnen wij niet de mogelijkheid bieden om het verblijf door de woning te verplaatsen.

Productspecificaties

 

Buitenmaat incl. dak (B x D x H) 392 x 150 x 235 cm
Grondmaten (B x D) 380 x 125 cm
Dakbedekking Dakleer
Materiaal Zwart Zweeds rabat + Douglas frame
Gaas Marterproof gaas
Garantie 2 jaar
   
   

€2359,00 incl. bezorgen (België / Nederland)