Zorginstellingen

Dierenverblijven bij zorginstellingen zijn populair. De bewoners komen meer samen en kunnen genieten van de vogels, konijnen of zelfs kippen. Lees hier meer over het effect van dieren op bewoners van zorginstellingen!

Verkooppunten

Onze verkooppunten bevinden zich in Nederland & België. U kunt bij onze partners terecht om onze producten te bezichtigen en informatie over de verblijven te krijgen. Ook kunt u bij onze verkooppunten uw producten bestellen.

Partner worden?

De eerste stap naar samenwerken! Wanneer u ons contact formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Kippenhok Hooiberg Eline XL

Productomschrijving

Hooiberg kippenhok Eline XL is één van de grootste kippenhokken uit onze collectie. Dit kippenhok met enorme scharrelruimte heeft een totale (buiten) afmeting van (l) 437 x (b) 150 x (h) 225 centimeter en heeft de looks van een hooischuur. Dit geeft het kippenhok een speelse en strakke, stijlvolle uitstraling in de achtertuin. Het luxe kippenverblijf wordt handgemaakt van hoogwaardige onderhoudsvrije materialen. Zo bestaat het hooiberg nachthok uit een stevig houten frame van geïmpregneerd balken welke een stevige basis biedt voor het robuuste dak van de hooiberg. Het kippennachthok heeft een afmeting van 125 x 125 centimeter en is voorzien van een legnest voor de eitjes en een zitstok voor de nacht. Aan de voorzijde van de hooiberg bevindt zich een deur welke goede toegang biedt tot het volledige nachthok. Voor een goede afwatering en bescherming op koudere winterdagen is het nachthok afgewerkt met rabatdelen en het dak bedekt met stevig zwart dakleer. Via een vrije doorgang kunnen uw kippen zo de kippenren in lopen. Deze ruime scharrelruimte is opgebouwd uit een frame van geïmpregneerde balken en een gaasafwerking voor zowel de wanden als het dak. De kippenren is voorzien van een grote deur welke via de buitenzijde te bereiken is. Dit ruime kippenhok met grote ren biedt een veilig en comfortabel nachtverblijf aan uw kippen én voldoende ruimte om lekker te kunnen scharrelen. 

Bezorging

Dit verblijf wordt geleverd in panelen en een gemonteerd dak. Daarom maken wij gebruik van onze eigen bakwagens en chauffeurs. Uw verblijf zal binnen 6 werkdagen na de besteldatum worden geleverd. Op het moment van aflevering is onze chauffeur altijd alleen, daarom is het van noodzaak dat er iemand aanwezig is om onze chauffeur te helpen bij het lossen van het verblijf. Het gemonteerde dak en de panelen zijn namelijk zwaar van gewicht en kunnen niet door alleen onze chauffeur verplaatst worden. 

In principe leveren we de verblijven tot op de inrit. Mochten het gemonteerde dak en de panelen doormiddel van karretjes over een verharde ondergrond en zonder obstakels naar de juiste locatie gereden kunnen worden kan onze chauffeur u hierbij helpen. Onder obstakels bedoelen wij opstapjes, stoepranden, hellingen en de breedte van bijvoorbeeld uw tuinpoort. In verband met schade risico’s kunnen wij niet de mogelijkheid bieden om het verblijf door de woning te verplaatsen.

Productspecificaties

 

Buitenmaat incl. dak (B x D x H) 437 x 150 x 235 cm
Grondmaten (B x D) 425 x 125 cm
Dakbedekking Dakleer
Materiaal Geïmpregneerd hout (onderhoudsvrij)
Gaas Marterproof
Garantie 2 jaar
   

 

€1899,00 incl. bezorgen (België / Nederland)