Zorginstellingen

Dierenverblijven bij zorginstellingen zijn populair. De bewoners komen meer samen en kunnen genieten van de vogels, konijnen of zelfs kippen. Lees hier meer over het effect van dieren op bewoners van zorginstellingen!

Verkooppunten

Onze verkooppunten bevinden zich in Nederland & België. U kunt bij onze partners terecht om onze producten te bezichtigen en informatie over de verblijven te krijgen. Ook kunt u bij onze verkooppunten uw producten bestellen.

Partner worden?

De eerste stap naar samenwerken! Wanneer u ons contact formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Konijnenhok Hooiberg Eline

Productomschrijving

De prachtige konijnenhooiberg Eline is een groot konijnennachthok welke perfect te gebruiken is in een konijnenren en heeft een afmeting van (l) 150 x (b) 150 x (h) 225 centimeter. Het grote konijnenhok is onderhoudsvrij en biedt een levensduur van 10 tot 15 jaar zonder jaarlijkse schilderbeurt.

De hooiberg voor konijnen is een prachtig nachthok voor in de konijnenren van uw konijnen. Het verblijf heeft een ruim oppervlakte waardoor er voldoende ruimte is voor meerdere konijnen. Deze hooiberg is gebouwd op een stevige houten constructie van geïmpregneerde balken. Vervolgens is het verblijf afgewerkt met behandelde rabatdelen, dit maakt het verblijf onderhoudsvrij én duurzaam. Het spitse dak van de hooiberg is bedekt met stevig dakleer voor een goede afwatering op het verblijf. De vrije doorgang aan de rechterzijde maakt het mogelijk voor de konijnen zelf in en uit het nachthok te lopen vanuit de konijnenren. Dit prachtige verblijf biedt comfort, ruimte, warmte én bescherming aan uw konijnen.

Bezorging

Dit verblijf wordt geleverd in panelen en een gemonteerd dak. Daarom maken wij gebruik van onze eigen bakwagens en chauffeurs. Uw verblijf zal binnen 6 werkdagen na de besteldatum worden geleverd. Op het moment van aflevering is onze chauffeur altijd alleen, daarom is het van noodzaak dat er iemand aanwezig is om onze chauffeur te helpen bij het lossen van het verblijf. Het gemonteerde dak en de panelen zijn namelijk zwaar van gewicht en kunnen niet door alleen onze chauffeur verplaatst worden.

In principe leveren we de verblijven tot op de inrit. Mochten het gemonteerde dak en de panelen doormiddel van karretjes over een verharde ondergrond en zonder obstakels naar de juiste locatie gereden kunnen worden kan onze chauffeur u hierbij helpen. Onder obstakels bedoelen wij opstapjes, stoepranden, hellingen en de breedte van bijvoorbeeld uw tuinpoort. In verband met schade risico’s kunnen wij niet de mogelijkheid bieden om het verblijf door de woning te verplaatsen.

Productspecificaties

 

Buitenmaat incl. dak (B x D x H) 150 x 150 x 235 cm
Grondmaten (B x D) 125 x 125 cm
Dakbedekking Dakleer
Materiaal Geïmpregneerd hout (onderhoudsvrij)
Garantie 2 jaar
   
   
   

€1279,00 incl. bezorgen (België / Nederland)