Zorginstellingen

Dierenverblijven bij zorginstellingen zijn populair. De bewoners komen meer samen en kunnen genieten van de vogels, konijnen of zelfs kippen. Lees hier meer over het effect van dieren op bewoners van zorginstellingen!

Verkooppunten

Onze verkooppunten bevinden zich in Nederland & België. U kunt bij onze partners terecht om onze producten te bezichtigen en informatie over de verblijven te krijgen. Ook kunt u bij onze verkooppunten uw producten bestellen.

Partner worden?

De eerste stap naar samenwerken! Wanneer u ons contact formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Konijnenhok Hooiberg Niek

Productomschrijving

Het konijnenverblijf Niek is een prachtig konijnenhok met de klassieke opbouw van een konijnenhooiberg. Dit grote konijnen nachthok is handgemaakt en heeft een (buiten) afmeting van (l) 175 x (b) 175 x (h) 225 centimeter en is hiermee één van de grootste hooibergen uit de Voldux collectie.

Dit handgemaakte houten konijnenhok is gemaakt met de meest duurzame materialen, geschikt voor langdurig buitengebruik. Zo is de basis van de hooiberg opgebouwd met geïmpregneerde balken. Deze balken vormen samen het robuuste frame van de grote hooiberg. Aan de buitenzijde is gebruik gemaakt van dikke Douglas balken welke stijlvol het spitse dak van de hooiberg ondersteunen. Door deze manier van montage ontstaat een beschutte ruimte onder het dak welke perfect kan dienen voor de opslag van uw konijnenhooi. 

Het konijnen nachthok is aan de voorzijde voorzien van een grote toegangsdeur waardoor u altijd goede toegang heeft. Dit is ideaal voor het verzorgen van de konijnen maar ook voor de schoonmaak van het konijnenhok. De konijnen kunnen zelf eenvoudig in en uit het verblijf lopen door de vrije doorgang aan de rechterzijde. Dit nachthok is hiermee perfect voor gebruik in een open konijnenren.

Bezorging

Dit verblijf wordt geleverd in panelen en een gemonteerd dak. Daarom maken wij gebruik van onze eigen bakwagens en chauffeurs. Uw verblijf zal binnen 6 werkdagen na de besteldatum worden geleverd. Op het moment van aflevering is onze chauffeur altijd alleen, daarom is het van noodzaak dat er iemand aanwezig is om onze chauffeur te helpen bij het lossen van het verblijf. Het gemonteerde dak en de panelen zijn namelijk zwaar van gewicht en kunnen niet door alleen onze chauffeur verplaatst worden.

In principe leveren we de verblijven tot op de inrit. Mochten het gemonteerde dak en de panelen doormiddel van karretjes over een verharde ondergrond en zonder obstakels naar de juiste locatie gereden kunnen worden kan onze chauffeur u hierbij helpen. Onder obstakels bedoelen wij opstapjes, stoepranden, hellingen en de breedte van bijvoorbeeld uw tuinpoort. In verband met schade risico’s kunnen wij niet de mogelijkheid bieden om het verblijf door de woning te verplaatsen.

Productspecificaties

 

Buitenmaat incl. dak (B x D x H) 175 x 175 x 225 cm
Grondmaten (B x D) 150 x 150 cm
Dakbedekking Dakleer
Materiaal Zwart Zweeds rabat + Douglas frame
Garantie 2 jaar
   
   
   

€1694,00 incl. bezorgen (België / Nederland)