Zorginstellingen

Dierenverblijven bij zorginstellingen zijn populair. De bewoners komen meer samen en kunnen genieten van de vogels, konijnen of zelfs kippen. Lees hier meer over het effect van dieren op bewoners van zorginstellingen!

Verkooppunten

Onze verkooppunten bevinden zich in Nederland & België. U kunt bij onze partners terecht om onze producten te bezichtigen en informatie over de verblijven te krijgen. Ook kunt u bij onze verkooppunten uw producten bestellen.

Partner worden?

De eerste stap naar samenwerken! Wanneer u ons contact formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hondenhok Naud

Productomschrijving

Hondenhok Naud is een hondenhok met een hoge kwaliteit. Het verblijf is volledig gemaakt van geïmpregneerd hout. Het hondenhok heeft een nachthok met de afmeting: 100 x 100 cm. Daarnaast is er een patio voor de hond waar hij heerlijk kan genieten van de buitenlucht. Het verblijf heeft een buitenmaat van 201 x 113 x 110 cm, dit is dus inclusief de uitstekende delen van het dak. Ook heeft hondenhok Naud aan de voorzijde een deur die afsluitbaar is. Dit hondenhok onderhoudsvrij en heeft een levensduur van 10 tot 15 jaar. Het dak is afgewerkt met dakleer welke zorgt voor een goede afwatering. Wilt u een mooi hondenhok in de tuin? Dan is hondenhok Naud zeker een aanrader!

Bezorging

Omdat wij het verblijf volledig gemonteerd bij u thuis afleveren maken wij gebruik van onze eigen bakwagens en chauffeurs. Uw verblijf zal binnen 6 werkdagen na de besteldatum worden geleverd. Op het moment van aflevering is onze chauffeur altijd alleen, daarom is het van noodzaak dat er iemand aanwezig is om onze chauffeur te helpen bij het lossen van het verblijf. Het gemonteerde verblijf is namelijk zwaar van gewicht en kan niet door alleen onze chauffeur verplaatst worden.

In principe leveren we de verblijven tot op de inrit. Mocht het verblijf doormiddel van karretjes over een verharde ondergrond en zonder obstakels naar de juiste locatie gereden kunnen worden kan onze chauffeur u hierbij helpen. Onder obstakels bedoelen wij opstapjes, stoepranden, hellingen en de breedte van bijvoorbeeld uw tuinpoort. In verband met schade risico’s kunnen wij niet de mogelijkheid bieden om het verblijf door de woning te verplaatsen.

Productspecificaties

 

Buitenmaat incl. dak (B x D x H) 201 x 113 x 110 cm
Grondmaten (B x D) 197 x 97 cm
Dakbedekking Dakleer
Materiaal Geïmpregneerd hout (onderhoudsvrij)
Garantie 2 jaar
   
   

 

€789,00 incl. bezorgen (België / Nederland)