Zorginstellingen

Dierenverblijven bij zorginstellingen zijn populair. De bewoners komen meer samen en kunnen genieten van de vogels, konijnen of zelfs kippen. Lees hier meer over het effect van dieren op bewoners van zorginstellingen!

Verkooppunten

Onze verkooppunten bevinden zich in Nederland & België. U kunt bij onze partners terecht om onze producten te bezichtigen en informatie over de verblijven te krijgen. Ook kunt u bij onze verkooppunten uw producten bestellen.

Partner worden?

De eerste stap naar samenwerken! Wanneer u ons contact formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Konijnenhok Hooiberg Mees XL

Productomschrijving

Het konijnenhok Mees XL is één van de grootste konijnenhokken uit de collectie. Dit luxe, comfortabele én grote verblijf voor konijnen heeft een totale (buiten) afmeting van (l) 437 x (b) 150 x (h) 225 centimeter en is hiermee geschikt voor de huisvesting van meerdere konijnen.

De hooiberg Mees XL is niet alleen een aanwinst voor uw konijnen, met zijn stijlvolle kleurcombinatie en prachtige klassieke kenmerken van een hooischuur is dit verblijf óók een aanwinst voor uw achtertuin. Het grote konijnenverblijf Mees is gemaakt met duurzame materialen. Zo bestaat het nachthok uit een frame van geïmpregneerde balken, is het nachthok aan de buitenzijde voorzien van robuuste Douglas balken én is er gekozen voor een afwerking met zwarte potdekseldelen. Dit geeft het geheel een prachtige uitstraling, welke tevens onderhoudsvrij is. Het dak van de hooischuur is voorzien van dakleer voor een goede afwatering, terwijl de ren is voorzien van een gaas dak voor meer lichtinval. 

Het nachthok is goed toegankelijk omdat hij is voorzien van een grote deur aan de voorzijde. Uw konijnen kunnen zelf eenvoudig de konijnenren in lopen door de vrije doorgang te gebruiken. Deze konijnenren is opgebouwd met een Douglas frame afgewerkt met sterk gaas en biedt enorm veel ren- en speelruimte aan uw geliefde konijnen. Dit complete Voldux konijnenverblijf mét ren is een waar speelparadijs voor uw konijnen én een lust voor het oog.

Bezorging

Dit verblijf wordt geleverd in panelen en een gemonteerd dak. Daarom maken wij gebruik van onze eigen bakwagens en chauffeurs. Uw verblijf zal binnen 6 werkdagen na de besteldatum worden geleverd. Op het moment van aflevering is onze chauffeur altijd alleen, daarom is het van noodzaak dat er iemand aanwezig is om onze chauffeur te helpen bij het lossen van het verblijf. Het gemonteerde dak en de panelen zijn namelijk zwaar van gewicht en kunnen niet door alleen onze chauffeur verplaatst worden.

In principe leveren we de verblijven tot op de inrit. Mochten het gemonteerde dak en de panelen doormiddel van karretjes over een verharde ondergrond en zonder obstakels naar de juiste locatie gereden kunnen worden kan onze chauffeur u hierbij helpen. Onder obstakels bedoelen wij opstapjes, stoepranden, hellingen en de breedte van bijvoorbeeld uw tuinpoort. In verband met schade risico’s kunnen wij niet de mogelijkheid bieden om het verblijf door de woning te verplaatsen.

Productspecificaties

 

Buitenmaat incl. dak (B x D x H) 437 x 150 x 235 cm
Grondmaten (B x D) 425 x 125 cm
Dakbedekking Dakleer
Materiaal Zwart Zweeds rabat + Douglas frame
Gaas Marterproof gaas
Garantie 2 jaar
   
   

€2099,00 incl. bezorgen (België / Nederland)