Zorginstellingen

Dierenverblijven bij zorginstellingen zijn populair. De bewoners komen meer samen en kunnen genieten van de vogels, konijnen of zelfs kippen. Lees hier meer over het effect van dieren op bewoners van zorginstellingen!

Verkooppunten

Onze verkooppunten bevinden zich in Nederland & België. U kunt bij onze partners terecht om onze producten te bezichtigen en informatie over de verblijven te krijgen. Ook kunt u bij onze verkooppunten uw producten bestellen.

Partner worden?

De eerste stap naar samenwerken! Wanneer u ons contact formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Konijnenhok Hooiberg Loes

Productomschrijving

De mini hooiberg Loes is onderdeel van de onderhoudsvrije konijnenhokken van Voldux. Deze prachtige hooischuur wordt handgemaakt met duurzame materialen. Hierdoor biedt het grote konijnenhok een levensduur van 10 tot 15 jaar. Met een afmeting van (l) 175 x (b) 175 x (h) 225 centimeter biedt het nachthok ruimte voor het huisvesten van meerdere konijnen.

Dit luxe konijnenhok heeft de kenmerken van een klassieke hooiberg. Het verblijf is opgebouwd met stevige houten geïmpregneerde balken. Deze balken dragen op sierlijke wijze het spitse dak van de hooiberg. Onder het dak ontstaat hierdoor een open ruimte die perfect gebruikt kan worden voor de opslag van uw konijnenhooi. Het verblijf is afgewerkt aan de buiten zijde met behandelde rabatdelen welke zorgen voor een onderhoudsvrije constructie en de nodige bescherming op koude dagen. Aan de voorzijde beschikt het konijnennachthok over een toegangsdeurtje, deze is af te sluiten met een schuifslot en voorzien van een plexi glas venster voor meer daglicht. Dit prachtige nachthok voor konijnen komt perfect tot zijn recht in een grote konijnenren en biedt alles wat uw konijnen nodig hebben voor een comfortabele nacht.

Bezorging

Dit verblijf wordt geleverd in panelen en een gemonteerd dak. Daarom maken wij gebruik van onze eigen bakwagens en chauffeurs. Uw verblijf zal binnen 6 werkdagen na de besteldatum worden geleverd. Op het moment van aflevering is onze chauffeur altijd alleen, daarom is het van noodzaak dat er iemand aanwezig is om onze chauffeur te helpen bij het lossen van het verblijf. Het gemonteerde dak en de panelen zijn namelijk zwaar van gewicht en kunnen niet door alleen onze chauffeur verplaatst worden.

In principe leveren we de verblijven tot op de inrit. Mochten het gemonteerde dak en de panelen doormiddel van karretjes over een verharde ondergrond en zonder obstakels naar de juiste locatie gereden kunnen worden kan onze chauffeur u hierbij helpen. Onder obstakels bedoelen wij opstapjes, stoepranden, hellingen en de breedte van bijvoorbeeld uw tuinpoort. In verband met schade risico’s kunnen wij niet de mogelijkheid bieden om het verblijf door de woning te verplaatsen.

Productspecificaties

 

Buitenmaat incl. dak (B x D x H) 175 x 175 x 225 cm
Grondmaten (B x D) 150 x 150 cm
Dakbedekking Dakleer
Materiaal Geïmpregneerd hout (onderhoudsvrij)
Garantie 2 jaar
   
   
   

€1399,00 incl. bezorgen (België / Nederland)