Zorginstellingen

Dierenverblijven bij zorginstellingen zijn populair. De bewoners komen meer samen en kunnen genieten van de vogels, konijnen of zelfs kippen. Lees hier meer over het effect van dieren op bewoners van zorginstellingen!

Verkooppunten

Onze verkooppunten bevinden zich in Nederland & België. U kunt bij onze partners terecht om onze producten te bezichtigen en informatie over de verblijven te krijgen. Ook kunt u bij onze verkooppunten uw producten bestellen.

Partner worden?

De eerste stap naar samenwerken! Wanneer u ons contact formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Konijnenhok Hooiberg Niek XL

Productomschrijving

Het luxe konijnenhok Niek XL is een konijnenhok met de klassieke uitstraling van een hooiberg. Dit handgemaakte houten konijnenhok mét grote konijnenren heeft een totale (buiten) afmeting van (l) 462 x (b) 175 (h) 225 centimeter en is hiermee één van de grootste konijnenhokken uit het assortiment. 

Dit prachtige luxe konijnenhok mét grote konijnenren is gemaakt van duurzame materialen. Zo bestaat de opbouw van de hooiberg uit een frame van geïmpregneerde balken. Deze opbouw is aan de buitenzijde verstevigd met robuuste Douglas balken. Deze balken ondersteunen tevens het spitse dak van de konijnenhooiberg. Door de klassieke elementen te gebruiken van een hooischuur ontstaat een droge en beschutte opslagruimte onder het dak, ideaal voor uw konijnenhooi. Het nachthok van dit verblijf is afgewerkt met zwarte potdeksel delen, dit geeft een stijlvolle uitstraling in combinatie met de Douglas elementen. 

Aan de voorzijde van het nachthok bevindt zich een toegangsdeur voorzien van slot én een plexiglas venster voor meer daglicht in het verblijf. Uw konijnen kunnen via de vrije doorgang vanuit het nachthok eenvoudig zelf te konijnenren in lopen. Deze konijnenren biedt enorm veel, veilige ruimte om te kunnen rennen. De konijnenren is voorzien van een Douglas frame afgewerkt met sterk konijnengaas en een ruime toegangsdeur aan de voorzijde. Dit konijnenhok met grote uitloopruimte biedt veel mogelijkheden voor het houden van meerdere konijnen en kan óók gebruikt worden voor grote konijnenrassen.

Bezorging

Dit verblijf wordt geleverd in panelen en een gemonteerd dak. Daarom maken wij gebruik van onze eigen bakwagens en chauffeurs. Uw verblijf zal binnen 6 werkdagen na de besteldatum worden geleverd. Op het moment van aflevering is onze chauffeur altijd alleen, daarom is het van noodzaak dat er iemand aanwezig is om onze chauffeur te helpen bij het lossen van het verblijf. Het gemonteerde dak en de panelen zijn namelijk zwaar van gewicht en kunnen niet door alleen onze chauffeur verplaatst worden.

In principe leveren we de verblijven tot op de inrit. Mochten het gemonteerde dak en de panelen doormiddel van karretjes over een verharde ondergrond en zonder obstakels naar de juiste locatie gereden kunnen worden kan onze chauffeur u hierbij helpen. Onder obstakels bedoelen wij opstapjes, stoepranden, hellingen en de breedte van bijvoorbeeld uw tuinpoort. In verband met schade risico’s kunnen wij niet de mogelijkheid bieden om het verblijf door de woning te verplaatsen.

Productspecificaties

 

Buitenmaat incl. dak (B x D x H) 462 x 175 x 225 cm
Grondmaten (B x D) 450 x 150 cm
Dakbedekking Dakleer
Materiaal Zwart Zweeds rabat + Douglas frame
Gaas Marterproof gaas
Garantie 2 jaar
   
   

€2499,00 incl. bezorgen (België / Nederland)