Zorginstellingen

Dierenverblijven bij zorginstellingen zijn populair. De bewoners komen meer samen en kunnen genieten van de vogels, konijnen of zelfs kippen. Lees hier meer over het effect van dieren op bewoners van zorginstellingen!

Verkooppunten

Onze verkooppunten bevinden zich in Nederland & België. U kunt bij onze partners terecht om onze producten te bezichtigen en informatie over de verblijven te krijgen. Ook kunt u bij onze verkooppunten uw producten bestellen.

Partner worden?

De eerste stap naar samenwerken! Wanneer u ons contact formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Konijnenhok David

Productomschrijving

Het luxe konijnenhok David kan perfect gebruikt worden als nachthok in een konijnenren. Het verblijf heeft een afmeting van (l) 201 x (b) 107 x (h) 163 centimeter en is handgemaakt van onderhoudsvrije materialen. Het verblijf heeft hierdoor een ruime levensduur van 10 tot 15 jaar, zonder een jaarlijks terugkerende schilder of beitsbeurt.

Het buitenhok voor konijnen bestaat uit een ruim konijnen nachthok, opgebouwd op een stevige constructie van Douglas balken. Het dak van het nachthok is voorzien van stevig zwart dakleer voor een goede afwatering. Voor de afwerking is gekozen voor zwarte potdeksel delen, dit geeft het nachthok voor konijnen een stijlvolle uitstraling. Doordat het konijnenhok op palen staat ontstaat er meer warmte en bescherming op koude dagen. Het konijnenhok is hiernaast voorzien van een prachtige ruime overdekte veranda, hierdoor kunnen de konijnen ook op regenachtige dagen genieten van de frisse buitenlucht. Aan de voorzijde bevindt zich een toegangsdeurtje met venster van plexiglas, voor goede toegang én voldoende lichtinval in het konijnennachthok. 

Bezorging

Dit verblijf wordt gemonteerd geleverd en het onderstel wordt er los bijgeleverd. Daarom maken wij gebruik van onze eigen bakwagens en chauffeurs. Uw verblijf zal binnen 6 werkdagen na de besteldatum worden geleverd. Op het moment van aflevering is onze chauffeur altijd alleen, daarom is het van noodzaak dat er iemand aanwezig is om onze chauffeur te helpen bij het lossen van het verblijf. Het verblijf en het losse onderstel zijn namelijk zwaar van gewicht en kunnen niet door alleen onze chauffeur verplaatst worden.

In principe leveren we de verblijven tot op de inrit. Mochten het verblijf en het losse onderstel doormiddel van karretjes over een verharde ondergrond en zonder obstakels naar de juiste locatie gereden kunnen worden kan onze chauffeur u hierbij helpen. Onder obstakels bedoelen wij opstapjes, stoepranden, hellingen en de breedte van bijvoorbeeld uw tuinpoort. In verband met schade risico’s kunnen wij niet de mogelijkheid bieden om het verblijf door de woning te verplaatsen.

Productspecificaties

 

Buitenmaat incl. dak (B x D x H) 201 x 113 x 163 cm
Grondmaten (B x D) 197 x 97 cm
Dakbedekking Dakleer
Materiaal  
Garantie 2 jaar
   
   
   

€1129,00 incl. bezorgen (België / Nederland)