Zorginstellingen

Dierenverblijven bij zorginstellingen zijn populair. De bewoners komen meer samen en kunnen genieten van de vogels, konijnen of zelfs kippen. Lees hier meer over het effect van dieren op bewoners van zorginstellingen!

Verkooppunten

Onze verkooppunten bevinden zich in Nederland & België. U kunt bij onze partners terecht om onze producten te bezichtigen en informatie over de verblijven te krijgen. Ook kunt u bij onze verkooppunten uw producten bestellen.

Partner worden?

De eerste stap naar samenwerken! Wanneer u ons contact formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hondenhok Boas

Productomschrijving

Hondenhok Boas is een luxe en duurzaam hondenhok welke perfect tot zijn recht komt in de tuin. Het hondenhok is gemaakt van geïmpregneerd hout waardoor het verblijf onderhoudsvrij is en wel een levensduur biedt van 10 tot 15 jaar. Dit hondenhok is voorzien van een opklapbaar dak welke goed toegang verleent tot het hok. Hiernaast is het dak voorzien van dakleer welke het verblijf voorziet van een goede afwatering. Het hondenhok heeft een deels gesloten binnenhok welke zorgt dat de hond op regenachtige dagen lekker droog kan liggen. De bodemplaat van dit buitenhok voor honden is gemaakt van betonplex welke zorgt voor minder optrekkend vocht in het hondenhok. 

Bezorging

Omdat wij het verblijf volledig gemonteerd bij u thuis afleveren maken wij gebruik van onze eigen bakwagens en chauffeurs. Uw verblijf zal binnen 6 werkdagen na de besteldatum worden geleverd. Op het moment van aflevering is onze chauffeur altijd alleen, daarom is het van noodzaak dat er iemand aanwezig is om onze chauffeur te helpen bij het lossen van het verblijf. Het gemonteerde verblijf is namelijk zwaar van gewicht en kan niet door alleen onze chauffeur verplaatst worden.

In principe leveren we de verblijven tot op de inrit. Mocht het verblijf doormiddel van karretjes over een verharde ondergrond en zonder obstakels naar de juiste locatie gereden kunnen worden kan onze chauffeur u hierbij helpen. Onder obstakels bedoelen wij opstapjes, stoepranden, hellingen en de breedte van bijvoorbeeld uw tuinpoort. In verband met schade risico’s kunnen wij niet de mogelijkheid bieden om het verblijf door de woning te verplaatsen.

Productspecificaties

 

Buitenmaat incl. dak (B x D x H) 164 x 115 x 110 cm
Grondmaten (B x D) 148 x 100 cm
Dakbedekking Dakleer
Materiaal Geïmpregneerd hout (onderhoudsvrij)
Garantie 2 jaar
   
   

 

€524,00 incl. bezorgen (België / Nederland)