Zorginstellingen

Dierenverblijven bij zorginstellingen zijn populair. De bewoners komen meer samen en kunnen genieten van de vogels, konijnen of zelfs kippen. Lees hier meer over het effect van dieren op bewoners van zorginstellingen!

Verkooppunten

Onze verkooppunten bevinden zich in Nederland & België. U kunt bij onze partners terecht om onze producten te bezichtigen en informatie over de verblijven te krijgen. Ook kunt u bij onze verkooppunten uw producten bestellen.

Partner worden?

De eerste stap naar samenwerken! Wanneer u ons contact formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hondenhok Bobby

Productomschrijving

Het hondenhok Bobby is een prachtig hondenverblijf. Het houten hondenhok heeft een buitenafmeting van (l) 164 x (b) 115 x (h) 110 cm en is gemaakt van hoogwaardige onderhoudsvrije materialen. Zo is het frame van het hondenhok opgebouwd met geïmpregneerd hout. Deze houtsoort is behandeld waardoor er geen jaarlijkse onderhoud nodig is en het hondenverblijf een levensduur biedt van 10 tot 15 jaar. Voor de afwerking van het hondenhok is gekozen voor zwarte potdekseldelen in combinatie met Douglas hout, dit geeft een stijlvolle uitstraling aan het hondenhok voor buiten. Het zwarte hondenhok is voorzien van een afgeschermde binnenruimte, welke warmte én geborgenheid biedt op koudere dagen. Hiernaast is het met dakleer beklede dak van het hondenhok eenvoudig open te klappen, zo heeft u altijd goede toegang tot het verblijf én uw geliefde viervoeter.

Bezorging

Omdat wij het verblijf volledig gemonteerd bij u thuis afleveren maken wij gebruik van onze eigen bakwagens en chauffeurs. Uw verblijf zal binnen 6 werkdagen na de besteldatum worden geleverd. Op het moment van aflevering is onze chauffeur altijd alleen, daarom is het van noodzaak dat er iemand aanwezig is om onze chauffeur te helpen bij het lossen van het verblijf. Het gemonteerde verblijf is namelijk zwaar van gewicht en kan niet door alleen onze chauffeur verplaatst worden.

In principe leveren we de verblijven tot op de inrit. Mocht het verblijf doormiddel van karretjes over een verharde ondergrond en zonder obstakels naar de juiste locatie gereden kunnen worden kan onze chauffeur u hierbij helpen. Onder obstakels bedoelen wij opstapjes, stoepranden, hellingen en de breedte van bijvoorbeeld uw tuinpoort. In verband met schade risico’s kunnen wij niet de mogelijkheid bieden om het verblijf door de woning te verplaatsen.

Productspecificaties

 

Buitenmaat incl. dak (B x D x H) 164 x 115 x 110 cm
Grondmaten (B x D) 148 x 100 cm
Dakbedekking Dakleer
Materiaal Zwart Zweeds rabat + Douglas frame
Garantie 2 jaar
   
   

 

€719,00 incl. bezorgen (België / Nederland)